mandag 30. november 2015

Selbuvotter til baby #2

Jeg har fortsatt med å prøve meg fram, og har nå kommet fram til et par babyvotter som jeg synes er både brede og lange nok. Det er noe med at det skal passe med mønsteret også..... det er ikke bare å slutte å strikke når jeg tror votten er lang nok. Størrelse: 0-6 mnd
Garn: Rauma Finull, hvit og mørk grå. Egentlig synes jeg den grå ser mer brun ut, men det er den eneste mørke grå som finnes, så da så ...
Pinner: 2,5mm og 3,0mm
Disse har også fått en heklet snor i løpegangen etter vrangborden. Jeg strikket et par blå votter tidligere, og disse hvite er både litt lengre og litt bredere. 
Jeg har prøvd å lage de så "rene" som mulig, så Selbu-stjerna kommer tydelig fram. Det er ikke så mange masker til "disposisjon" på babyvotter, selv om jeg strikker med tynt garn og da er det viktig å ikke lage for mye mønster rundt stjerna, tenker jeg. 
Vottene havner i gavekurven denne gangen. Det blir nemlig ikke noen julemesse på meg i år. Jeg får heller samle det jeg strikker, og håpe at helsa tillater julemesse neste år. Sånn er livet, det blir ikke alltid som man har planlagt. 
*********
Ta vare på hverandre!
Stor klem fra meg :)