tirsdag 15. februar 2011

Venninnegaver og sånt.....

Det er alltid kjekt å ha noen små venninnegaver liggende. 
Nå er det ikke lenge til en av venninnene mine har bursdag og i den forbindelse har jeg strikket et par Bosnia-tøfler til henne. Oppdaget her i vinter at de forrige tøflene jeg strikket til henne sårt trengte utskiftning :) Og det er jo helt topp; det viser at de er godt brukt!!
Disse er strikket i Østlands-garn, koksgrå og lys grå. (Inni tøflene skimter man et par engelsk-hvite føtter som lengter etter sol og sommer!!!!!) 
Jeg fant igjen en pose med bomulls-garn her om dagen, og har strikket et par kluter til en annen venninne av meg. 
Begge disse jentene er flinke til å strikke selv, men som opptatte yrkeskvinner, strekker ikke tiden til. Og hvis de tenker som meg, gidder de i hvert fall ikke å strikke kluter når de har en ledig stund! Det er jo ikke spesielt spennende å strikke, men fungerer greit når det er en film å hvile øynene på.


På lørdag var vi som tidligere nevnt en tur på Nordby (Sverige) og ett sted jeg aldri svikter når jeg er der, er Søstrene Grene. Der har de masse fint, artig, nyttig og unyttig som jeg ikke trenger. Allikevel går jeg sjelden ut av butikken tomhendt. Denne gangen måtte jeg bare kjøpe meg en ny kopp;
Har ikke helt bestemt meg for hva jeg synes om den... om den er søt, stygg, tragisk, barnslig eller rett og slett bare sjarmerende. Jeg klarte i alle fall ikke å gå fra den *smil* Den besto i hvert fall testen min - passe tynn øverst slik at den er god å drikke av *smil* 
Jeg står ved det jeg hevder til mine barn; man er ikke voksen før man kan innrømme at man er litt barnslig!!!


Ha en fin dag alle sammen!