fredag 23. september 2011

Jeg søker sympati og forståelse.....

Jeg er gift med verdens snilleste mann, og han støtter meg 110 % når det gleder mine sysler med garn og strikking. Men her en dag dristet han seg til å spørre om jeg ikke skulle rydde bort noe av garnet jeg hadde stående på bordet... ?!?
Jeg ser poenget i forhold til at det blir ryddigere når bordet har på seg duk, blomster og lys .... Ja, det er koselig også :)
Men nå har jeg samlet en del av garnet mitt på bordet, og selv om rot flyter, synes jeg disse garnnøstene i seg selv er vakre: 
Kan liksom ikke se meg mett på dem..... Dette er fra både fjorårets og årets farging, og jeg har spart dem til et større prosjekt som jeg ikke vet hva er ennå :) Tanken på et lappeteppe svirrer i hodet mitt .....
For et par uker siden fant jeg noen ok kurver på Europris, og fant ut at de er supre til garn. Derfor kjøpte jeg noen slike, og her har jeg fått plass til minst en kilo garn, tror jeg:
Da jeg var ferdig med første "runde" av farging av rosa og lilla garn, la jeg disse i en kurv-kiste i stua: 
Så i løpet av dagen er det muligheter for at bordet vårt igjen skal få duk på seg..... Og jeg er henvist til å lette på lokkene i kurvene mine for å nyte garnet mitt :) 
Kanskje min kjære blir sliten av at det "slamrer i lokk" i løpet av helga :p
Ønsker dere alle ei trivelig helg, 
ryddig eller ei! 
Husk; lodotter er all-right`e dyr!
Klem fra meg :)