lørdag 13. august 2011

Nord-Europas største?

Ja, jeg lurer egentlig på om de ikke er det :) Og hva snakker jeg om?  Jo, de nye gryteklutene jeg har strikket;
Disse måler hele 27 x 31 cm og er strikket doble med dobbelt garn. Det gikk med drøyt 8 nøster Drops Paris, så dette er ingen lett-vektere :) Og jeg kan vel nesten garantere at de ikke skal være mulig å brenne fingrene gjennom disse :)
******************
Jeg hadde store planer om å reise en tur til Skarnes og Projo-treff i dag, men så ble det ikke til at vi reiste allikevel :(
Gubben og jeg tok og derimot en tur til Skjebergkilen Marina hvor det ble avholdt Ullerøydagen 2011. Og hva skal jeg si om det ?? Og samtidig være sikker på å ikke fornærme noen?
Det var nydelig og varmt vær :)
Masse boder som solgte forskjellig, noen mere all right enn andre. Noen solgte ting de hadde laget selv (alt fra strikka luer til smijerns-produkter), og andre solgte diverse hentet fram fra gjemmer og skap, med andre ord frimarked. Og min erfaring med frimarked er dessverre at folk prøver å selge masse tral og dritt relativt dyrt. Mulig jeg er urettferdig nå, men det får så være. Midt i det hele fant vi en bod hvor en mann sto og solgte garn som han importerer fra Polen;
Det var 5 store hesper (à 130 gram ) til prisen av fire, og med på kjøpet fikk jeg en hespe med grått.  Sånt liker jeg virkelig :)
Det lyse ubehandlede garnet har jeg tenkt å plantefarge. Det er ganske lett tvunnet, så jeg er veldig spent på hvordan det trekker farge. Og hva jeg skal strikke av det? Har ikke den fjerneste tanke om det ennå. Jeg må se an hvilke farger jeg får på det, før jeg kan bestemme meg. Men det er jo mye garn, og det skal visst være fint å tove, så kanskje jeg lager meg ei stor veske ? Jeg får se :)
Dette garnet kan selvfølgelig ikke erstatte alt det fine garnet jeg hadde planer om å kjøpe på Projo i dag, men det er et fint suplement til plantefargingen..... og så håper jeg at alle dere som var på treff i dag hadde det koselig :) Har hatt kontakt med MayM i ettermiddag, og fått  forståelsen av at det hadde vært veldig koselig :) Bra! Jeg har tenkt på dere i hele dag :)

Ønsker dere alle fortsatt god helg!