Ny og forhåpentligvis bedre passform....

Jeg strikka en slik genser forrige uke, men ble ikke helt fornøyd med mønsteret. Den var blant annet for vid i ermene, og da ble den litt rar i halsen også. Nå har jeg strikka en til, og denne gangen er jeg bedre fornøyd med passformen.

Fordi jeg lager mønster ved å prøve meg fram, bruker jeg av det garnet jeg har liggende. Derfor er denne genseren strikka i 1 tråd Mandarin naturell (bomull) og 1 tråd tynn alpakka. Tenkte det ville bli tilsvarende tykkelse som en tråd finull + 1 alpakka, men der tok jeg feil. Denne genseren ble mer slaskete i strikken, og ikke så pen (men jeg har ikke dampet den ennå) .

Fordi Tora (eller mammaen hennes!) ikke skal bli møkklei av like gensere, heklet jeg med en rest av rosa garn rundt kantene og satte på rosa knapper. Personlig liker jeg varianten med bare offwhite og med treknapper bedre, men men.... Dette er i alle fall en grei barnehagegenser :)

Kommentarer

  1. Jeg synes den ble riktig søt! Fint med den kanten på, det er jo en liten forandring fra den andre. Du er flink som lager mønster selv!

    SvarSlett
  2. Denne ser da virkelig flott ut. Du er flink til å lage mønstre.

    SvarSlett
  3. Synes den ser kjempefin ut, og friskt og fint med kanten rundt!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg