onsdag 27. oktober 2010

Det drøyer og drøyer....

... med sokkestrikkingen min. Har nå kommet opp i fem par, men har mange par igjen.
Problemet mitt er nå at jeg har begynt å reagere allergisk på garnet; øya renner og klør! Røde poser under øya. Føler meg så pen nå..... Jeg har skrevet til Gjestal og spurt hva de egentlig har i garnet, for selv etter å ha strikket i mange, mange år harjeg aldri opplevd noe lignende. Spennede å se hva de svarer... hvis de svarer!!
Men aldri så galt at det ikke er godt for noe; jeg har en grei unnskyldning til å strikke andre ting innimellom!

Jeg kjøpte meg noen nøster Arwetta på 123knit for ett par uker siden, for å prøve garnet. Og det er som med Sterk fra DSA; det var kjærlighet ved første maske! Mykt og deilig og utrolig godt å strikke av!!
Ble litt overrasket over noen av fargene, som var mye mørkere i "virkeligheten" enn på bildene. Men sånn er det å handle på nettet. Man må ta det man får. Og om fargene var mørkere, var det så absolutt ikke negativt; de var nydelige, synes jeg! Og nå har jeg allerede fått leveranse nr. 2 og venter på nr. 3 med garn fra 123knit.
Foreløpig har jeg strikket tre luer med Arwetta; to duskeluer og en lue med øreklaffer. Alle tre med dobbel tråd. Ellers har jeg strikket ei guttelue i svart og noen flere babyvotter siden forrige gang jeg skrev her i bloggen.
De som har lyst til å strikke duskelue, kan gå inn HER for å finne oppskriften.

Ha en fin dag alle sammen! Jeg går tilbake til strikkepinnene!

9 kommentarer:

 1. Det var fine votter til baby. Flott uglelue du har strikket også.

  SvarSlett
 2. Flott produksjon du har hatt! Så leit at du reagerer på garnet, hvilket garn er det? Raggegarnet? Jeg har fått noen utslett i det siste, men har ikke funnet ut om det er garn eller noe annet jeg reagerer på.

  SvarSlett
 3. Eg og har eit rødt og håvent aua.... Kan det vera gadn rett og slett?? Hmm...

  Likar godt arwetta gadnet, har faktisk eit sokkapar på meg. :) Knasj turkis... :)

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har laget. Men det er jo synd at du reagerer på garnet da.

  SvarSlett
 5. Hei! Så fine luer du har strikket! Har du oppskrift på de luene med dusker i?

  SvarSlett
 6. Der er dama som er supereffektiv!!! Digger arbeidene dine! Spesielt den lilla stripete lua:) Arwetta er superdigg garn, enig! Synd du har reagert på gjestal sitt:( Håper du får svar fra de.

  SvarSlett
 7. Her var det masse flott:)

  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min:)

  SvarSlett
 8. Så mye fint du har laget her nå og synes det er forferderlig at du reagerer på garnet. Kanskje du har strikket for mye rett og slett og utviklet allergi ;0( hm....det ville vært tragisk. Lykke til videre med svar fra Gjestal.

  SvarSlett
 9. Så mye flott du har laget! Og det arwetta-garnet er bare heeelt fantastisk ja :) Herlige farger! Ha en fin søndag! :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!