En liten premie til meg selv

Jeg lovte meg selv at når jeg hadde strikka tre par store herresokker i raggegarn, skulle jeg unne meg å strikke noe "morsomt". Store herresokker er nemlig ikke det artigste jeg vet å strikke, kanskje mest av alt fordi det er så tungt for armene. Det er allikevel noe jeg alltid må ha på bordet på julemessa * smil *  Jeg vil jo ikke skuffe kundene mine.
Men en liten "premie" i form av å strikke noe annet innimellom må jeg få unne meg. Ideen til dette sette kom i går kveld. Som vanlig begynner jeg bare å strikke fordi jeg vet hvordan jeg vil ha det - mønster skriver jeg etterpå hvis jeg blir fornøyd!

Det er strikket i to tråder BomUll fra Marks og Kattens. (50/50 ull/bomull) Et aldeles supert garn for de som ikke fikser å ha ull på hals og hode. Samtidig er det "passe varmt" . For de som savner Triplex-garnet kan jeg fortelle at BomUll likner ganske mye i tvinning og tykkelse, og det gir et litt blankt inntrykk.

Knappene er store treknapper med motiv, og jeg bare digger dem!!! Synes de kommer godt fram på dette garnet  * stort smil * (Jeg har fortsatt noen knapper igjen i bloggbutikken hvis noen ønsker å kjøpe)

Nå er settet ferdig og frøken Snupp har vært motvillig modell på verandaen...... så nå er det bare en ting å gjøre; strikke flere par herresokker  !!!

Kommentarer

 1. Heisann! Kikka innom bloggen din for første gang nå i kveld. Så mye fint du strikker! Skal titte innom flere ganger! Ha en fortsatt fin kveld! :)

  SvarSlett
 2. Den halsen og lua ble da kjempefin.

  SvarSlett
 3. Det ble ett kjempeflott sett! Enig med deg med knappene, det ble skikkelig fint! Du er bare så flink og supereffektiv. Lykke til videre med herresokkene:)

  SvarSlett
 4. Dette settet var virkelig flott:)

  SvarSlett
 5. Veldig flott sett, flinke deg! :)
  Knappene passet perfekt!
  Jeg sier som Lena, lykke til med herresokkene... (og helt enig med deg, ikke det MORSOMSTE man lager - men må man så må man..)

  Klem

  SvarSlett
 6. Fint sett, og knappene er nydelige. Grått er i grunnen en veldig anvendelig farge. Og garnet hørtes deilig ut.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg