mandag 1. november 2010

Litt av hvert en mandag

Aller først vil jeg si tusen takk til dere Lena og Mimouna, for gode råd og tips angående garn! Send med adressen din på mail Mimona, så kommer det en hilsen i posten fra meg! Til deg Lena, jeg sender overraskelsen sammen med novemberpakka di  :)

Nå har jeg fått svar fra Gjestal. Konklusjonen er vel at jeg reagerer på svevestøvet fra garnet, men de kan ikke gi meg noe svar utover det. Men det må være greit nok. Jeg er jo en "allergisk person" og ingenting overrasker meg lenger.
Gjestal har et nytt garn nå som heter Ragg Soft, som ikke skal være så hardt og grovt som raggegarnet. De skulle være snille å sende meg noen nøster så jeg kunne prøve det. Kjempesnilt gjort!
Fortsettelse følger for de som måtte være interessert!!!

Jeg produserer litt forskjellig nå om dagen. Har gått over "lista" mi til julemessa og funnet ut hva jeg mangler. Det er jo alltid sånn at nye ideer kommer da tiden er knappest, men i år tror jeg at jeg er godt i rute hvis jeg ser bort i fra sokkene....

Disse tova pulsvarmerne har ligget som en UFO siden i våres, men nå har de endelig fått pynt på seg:
På fredag kveld hadde jeg lyst til å strikke noe med sterke farger som en motvekt til alt det offwhite og brune det har blitt i det siste. Siden fredags- krim på NRK tar sin tid, ble lua også ferdig :) Denne er strikket i to tråder tynn alpakka.
Og noen barnesokker i ren ull :

Ha en super uke alle sammen!8 kommentarer:

 1. Du trenger da ikke sende meg overraskelse vennen, bare glad for å komme med forslag:) Det er flott nok med novemberpakke:) I morgen skal jeg ned å kjøpe til din:) Har hatt klart en stund hva du skal få nemlig;) Og jeg har ferie 3 dager denne uka sammen med Ida og Martin, superkos:)! Ha en strålende mandag videre! Klem

  SvarSlett
 2. Nydelige pulsvanter og flott lue og sokker,du har strikket.

  SvarSlett
 3. Den fargeglade lua ble flott. Fine pulsvanter og sokker også.

  SvarSlett
 4. Så masse flott du lager. Og så bra med gode tilbakemeldinger fra Gjestal, nytter og klage:D

  SvarSlett
 5. Så mye flott du lager! Deilig å bli ferdig med ting som har liggi siden våren da!

  Ha ei flott uke videre!

  SvarSlett
 6. Til Lena; Det gjør jeg fordi jeg vil sende deg litt ekstra! Nå er jeg så stor jente at jeg gjør som jeg vil, for tenk :)
  Og til dere alle; tusen takk for alle koselige hilsener her!

  SvarSlett
 7. Så fine pulsvanter, sokker og lue :0) Er det ikke deilig å kunne gjøre som man vil , ha en flott uke :0)

  SvarSlett
 8. Flott at Gjestal tar henvendelser på alvor og at de til og med sender deg prøve på et nytt garn. God kundeservice fra dem, og det er det sikkert mange som leser dette som biter seg merke i også. Dermed tjener de nok selv på det i form av god omtale også. Får håpe du tåler det nye garnet bedre da.

  Fine ting du har strikket, pulsvarmerne var nydelige!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!

Fremhevet innlegg

Fjorårets julegave til Snupp

I fjor vinter fant Snupp en genser hun synes var fin. Det var bare ett problem: den hadde raglanfelling,  og hverken ho eller jeg syne det e...