Hyttesjal og litt til...

Påsken har som tidligere nevnt vært helt super med varme sommertemperaturer hele uka. Derfor ble dagene brukt ute til typiske "vår-aktiviteter" som å rydde og rake. Strikketøyet har jeg tatt fram først når kvelden har kommet. 
Jeg begynte på et sjal i restegarn uka før påske. Målet var å strikke det så stort som jeg hadde pinne til (100 cm holdt) og bruke opp en del garnrester i blått, grått, hvitt og grønt. 
Jeg har brukt rester av ull, alpakka, silke og bomull, og i veldig forskjellige tykkelser.  Det ble litt tungt, og det er digert - nesten på størrelse med et lite pledd ;) Det ble ikke videre pent, men det er godt og varmt, og skal bli herlig å ha om skuldrene på sene sommerkvelder og kalde høstkvelder på hytta.  Har på følelsen at det kommer til å bli litt konkurranse om hvem som klarer å gripe til seg sjalet først ... ;)
Noen par med sokker ble det også;
Veldig greit med strikketøy som går av seg selv, når det er noe spennende på TV ;) Noen par til dame og noen til barn - de flerfarga store er i Fabel og resten er i Safir. Noen skal jeg ha selv, og noen havner i salgskurven.


 Ønsker dere alle en fin kveld !

Kommentarer

 1. Så flott det ble. Så genialt å bruke ulike garntyper, og så deilig å få brukt litt av restene også.

  SvarSlett
 2. Liker sjalet ditt veldig godt! Herlig å pakke seg inn i!

  SvarSlett
 3. hvor er det et smukt sjal du har fået ud af rester.
  Flot farve valg.

  SvarSlett
 4. Så fin - är det en sjal eller är det en poncho?

  SvarSlett
 5. Det sjalet var rålekkert , likte fargene utrolig godt. Tror du må lage flere til hytta for det blir nok litt slåssing om det ja :O) klem fra Bente.

  SvarSlett
 6. Til Carina: det er et sjal ;)

  SvarSlett
 7. Det ble et flott sjal og det varmer nok godt.
  Kan tenke det blir konkurranse om dette.
  Flotte sokker og, det er det alltid bruk for.

  SvarSlett
 8. Jeg synes sjalet ble riktig flott! Tenk så deilig og varmt da!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg