mandag 2. mai 2011

Lite produktiv om dagen....

... og med det mener jeg at jeg ikke har mye tid til å strikke, siden det meste av min tid går til andre gjøremål :) 
Men litt småtteri har det blitt de siste dagene også; 
Dette barne-skjerfet er strikket i Peruvian Highland Wool, farge bringebær-rød. Det gikk med akkurat ett nøste, og var strikket på ei lita kveldsstund. 
Oppskrift? Nei, hvorfor det? Jeg strikket bare som jeg ofte strikker slike små sjal, og slutta da jeg synes det var stort nok. Garnet holdt også til en liten picot-kant rundt ;)
I vinter en gang kjøpte jeg meg 4 nøster oransje Mandarin petit. Planen var å strikke meg et lite skjerf. Etter å ha strikket litt og tatt opp flere ganger, konkluderte jeg med at jeg ikke hadde lyst på slikt skjerf allikevel... 
Garnet holdt til 5 solide kluter strikket i dobbelt garn. Siden dette garnet er litt mercerisert er det jo egentlig ikke egnet til kluter, siden oppsugings-evnen er dårligere enn ved annet "vanlig" bomullsgarn.  Men jeg synes det var bedre å bruke garnet til noe, enn  å bare ha det liggende i kurven. Så får klutene være som de er..... at de blir brukt, er det ingen tvil om ;)


Jeg vil ønske dere alle ei fin uke!

9 kommentarer:

 1. Alt er relativt, syns da 5 kluter og et sjal er produktivt! Det går mye tregere hos meg for tida selv om jeg ikke har noen konfirmasjon å forberede :) Fortsatt lykke til med forberedelsene!

  SvarSlett
 2. Så mye du får gjort om dagen... jeg syntes at dagene går så fort at jeg ikke får gjort noen ting!!! Men det er vel for at det er vår og man vil gjøre så mye :))
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 3. Kjempeflott barnesjal, og klutene ser flotte ut:)

  SvarSlett
 4. Flotte kluter og fint sjal du har strikket !

  SvarSlett
 5. Det var et søtt lite barne-sjal du har strikket,,og noen fine kluter er heller ikke og forakte til kjøkkenet. Og det er smart og bruke det en å la det ligge urørt dette fine garnet:)

  SvarSlett
 6. Hvor er det bare kært det barnesjal.
  En god ide til de mange rester man får samlet sig efterhånden.

  SvarSlett
 7. Hej! Tusen tack för mönstret på barnkoftan som kom igår, men du hade skickat med knappar - de har du väl inte fått pengar för?
  Önskar jag var lika rask som dig med stickorna Guri.
  Ha en go dag och kväll!!!

  SvarSlett
 8. Flott sjal og herlige kluter :o)Ville bare ønske dere lykke til med konfirmasjonen og når du har landet etterpå tenker jeg du får gjort litt håndarbeide igjen, klem fra Bente :o)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!