Ute i god tid...

Noen ganger har jeg prosjekter på gang som ikke behøver å være ferdige før om mange måneder. Derfor stresser jeg ikke med å få det ferdig heller. Denne gangen er det egentlig ideen til min bedre halvdel, og jeg har prøvd å lage det etter hans beskrivelser. Nå er vel ikke grønt det mest framtredende i "mote-bildet", men det er en vesentlig del av hans ide at det skal være grønt..... 
Ett par eksemplarer er strikket, men festetråder er ille kjedelig, så det har jeg ikke gjort ennå...
Dette settet er strikket i enkel tråd  Drops Karisma, farge mørk oliven. Denne grønnfargen er en del lysere enn hva jeg hadde forventet meg av betegnelsen "mørk" , men  den er fin lell ;) 
Lua er faktisk ferdig, bortsett fra merkelapp..... 
Dette settet ble ferdig strikket i går kveld. Det er  strikket i to tråder Drops Karisma, en tråd mørk oliven og en tråd lys oliven. Tykt og godt sett, og utrolig mykt! Første gang jeg strikker noe med to tråder Karisma, og det blir faktisk enda mykere enn med bare en tråd. Vet ikke hvorfor det blir slik, men kan tenke meg at det er fordi jeg brukte ganske tykke pinner, nr 5,5 mm faktisk. Til enkel tråd bruker jeg pinner nr.3,5 og det blir mere kompakt, selv om det også er mykt.
Jeg har også strikket meg et par Bosnia-tøfler: 
Slike tøfler synes jeg er helt herlige, fordi de går opp over ankelen. Disse er også strikket i Drops Karisma, og her har jeg brukt lys oliven og svart. Dette er farger som jeg er glad i ;) 
Den grønne kan være litt "gild", men sammen med det svarte, blir den dempet og fin, synes jeg ;) 


Så vil jeg få ønske nye følgere hjertelig velkommen:) Håper dere finner noe interessant å lese her hos meg. 


Vil også minne om konkurransen min; du finner den i venstre spalte ;)


Ønsker dere alle noen fine dager framover! Kommentarer

 1. Jommen tidlig ute ja he he. Så herlig lue hals og tøfler , ha en flott helg ,klem fra Bente.

  SvarSlett
 2. Ah, de tøflene er utrolig kule.
  Har et par selv, i lilla og hvit.
  Men de er ikke hjemmelaget, ikke fra dette huset ivertfall. farmor kjøpte de til meg på en julemesse. Så noen som hadde strikket de i baby størrelse, det hadde vært artig og hatt ^^

  SvarSlett
 3. Så fine sett du har strikket. Likte veldig godt fargene også. Og jeg er helt enig med deg i at Bosniatøflene er veldig varme og gode oppover leggen.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg