torsdag 11. august 2011

Her må alle trå til... sjal nummer tre i sommer

Til og med min kjære, kjære gubbe måtte i dag bidra for at jeg skulle få skrevet dette blogg-innlegget. I mangel av modell, lånte han meg ryggen sin ;
(Ille dårlig bilde; men det lever jeg godt med i dag)
Frøken Snupp overtok det store svarte sjalet jeg hadde, i fjor vinter. Plutselig var det kult.... :) Og et svart sjal jeg ha, og da var det bare å ta fram pinnene.  Jeg har strikket det i Drops Nepal (for en bombe !!!) og jeg tror det gikk med 8 eller 9 nøster.
Jeg ser selv at sjalet skulle vært blokket før jeg tok bilde av det. Men jeg er ikke sikker på at jeg skal bry meg om å gjøre det i det hele tatt. Jeg skal bruke det med spissen foran, og inni jakke og da er det jo ingen som ser om det er blokket allikevel......  Eller er den unnskyldningen for dårlig? Er ikke en av mine favoritt-sysler å blokke sjal, nemlig :)
Uansett; det er forhåpentligvis lenge til jeg får bruk for det som skjerf :) Kanskje jeg har ombestemt meg innen den tid :) 

Ha det fint, alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Hei Guri!
  Sporty mann, og lekkert sjal.
  Ikke alltid jeg føler for å blokke sjal heller. Flott som det er.
  Synes du er utrolig produktiv for tiden, rekker ikke kommentere innleggene dine før det er et nytt. Flott det.
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 2. He he utrolig hva vi får disse gubbene til å gjøre , herlig :O) Han var så søt atte , med et flott sjal på seg . Trenger ikke å blokke det spør du meg , klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 3. Så nydlig sjal.Utrolig hva vi kan bruke mennene til:)

  SvarSlett
 4. Hi hi, greit med menn som kan brukes til mye forskjellig! Flott sjal og høres nydelig ut i nepal - det er en favoritt her også.

  SvarSlett
 5. Ja, mannfolka har bare å still opp noen ganger:) Hihi. Du er nå ille flink til å strikke sjal må jeg si. Det ble kjempeflott:)!

  SvarSlett
 6. Flott sjal. Ja her må også gubben hjelpe til, men da bak kamera :-)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!