For en dag!

Da jeg gikk til postkassen i dag, hadde jeg i tankene at noe garn jeg hadde bestilt kanskje var i anmarsj. Og det var det! Men det var ikke en pakke i kassa, men hele tre pakker!!!! 
Den første pakken var fra min kjære garnvenn: 

Tre nøster Sandnes Toppull, et garn som hun introduserte for meg i fjor, og som jeg liker veldig godt! OG disse tre fargene er jo supre sammen og virkelig farger til meg :) Tror jeg må strikke meg en lue av det! I tillegg fikk jeg en hekto vanilje-te (nam, nam!), sukkertøy (enda mere nam, nam!!)og tøffe papirlommetørklær. 
Tusen, tusen takk Lena! Det er alltid like spennende å få pakke fra deg, og jeg blir like glad for innholdet hver gang også! Du er en knupp :) Pakken din kommer snart, den er snart klar:)
*****
Den neste pakken jeg åpnet var fra Holst Garn i Danmark. Selv om jeg har bestilt varene selv, er det som å få en gave allikevel. 

Jeg har aldri brukt dette garnet, og hadde veldig lyst til å prøve det. Det er sytråd-tynt, så jeg har en følelse av at jeg kommer til å bruke det dobbelt :) 
De som leser bloggen min jevnlig, vet at jeg ikke bruker mye blått, men dette er et unntak. Disse blå- og grønntonene her synes jeg var bare nydelige;

Garnet heter Supersoft ull, og fargene er Wedgewood, Porcelain Blue og Opal (fra venstre) 
Egentlig bestilte jeg dette garnet for å strikke en genser til en liten gutt, men nå har jeg allerede strikket til ham. (blogger den senere for jeg har igjen å feste en million tråder på den), så jeg vet derfor ikke hva dette garnet skal brukes til ennå. Men en dag blir det brukt :)
*****
Den tredje pakken var garn jeg har bestilt fra 123knit

Tre nøster med Arwetta classic (det er jo bare herlig garn, det!!! ) og ett nøste Zauberball 6, farge Karisma. Nøstet er på hele 150 gram, og holder helt sikkert til et par sokker til meg. Og det er SÅ mykt! At det skal strikkes på pinner nr. 3-4 er et svært så sympatisk pluss! 
*****
Nå vil jeg få ønske dere alle en finfin høstdag! 
Stor klem fra meg :)


Kommentarer

 1. Så bra at du likte pakken:) Jeg må nok ærlig innrømme at jeg ikke alltid husker hva garn jeg har sendt deg tidligere, men husker jo nå at du fikk i sort. Håper ikke du gjør noe av det - å få samme.Nydelige pakker du fikk i dag da, arwetta er jo super fiiiint garn! Klem

  SvarSlett
 2. Ja er det ikke morro å få pakker selv om en har bestilt det selv? Lekkert garn så nå får du nok ekstra sving på pinnene!

  SvarSlett
 3. Tre pakker på en dag,det er rene julaften det.Og med så mye fint garn det var i dem ,kan vi andre bare glede oss til å se hva du tryller frem av garnet.

  SvarSlett
 4. Så många okända fina garner. Förstår det är sällan jag är inom garnbutiken numera.. Det från holst måste jag se närmare på nu :)

  SvarSlett
 5. Alltid hyggelig med pakker i posten selv om man har bestilt det selv :) Urettferdig at det bare kommer pakker til deg mamma... sier min 5åring :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg