Litt om alt og ingenting

Nok en dag med grå-vær. Ja, nok en dag med godt inne-strikke-vær! 
Jeg produserer over en lav sko om dagen, og Mannen spør nesten hver dag om når jeg skal sette sluttstrek. Det er ikke så lett, skal jeg si dere! Finleser lista over varebeholdningen min flere ganger om dagen, og ser stadig at jeg må supplere litt både her og der. Alt jeg har laget så langt er pakket og klart i store bager, så jeg kan når som helst avslutte messe-strikkingen. Men kjenner jeg meg selv rett, står jeg nok og damper det siste plagget kvelden før messa som vanlig :) Er ikke det noe av sjarmen da? 
Årets "må ha" er vel tubehals: ingen over - ingen ved siden:


Garn: angora 
Pinner nr. 4,0
Jeg har fått spørsmål etter angora-produkter tidligere, og på Projo-treff i juni i år, fikk jeg tak i noen nøster. Det koster skjorta, som vi sier her i Østfold. Men noe mykere og varmere skal man vel lete lenge etter. 
Nok en hals: 
Garn: Drops Nepal og Sandnes Silk Mohair
 Pinner nr. 9,0 
På begge disse halsene har jeg strikket falske fletter. Synes det er artig å se hvor forskjellig det kan bli med ulik tykkelse på garn og pinner :)
Sokker. Hva kan man si om det? Annet en at det er det kjedeligste man kan blogge om.....! Grunnen til at de havner her allikevel, er at jeg har lyst til å vise dere fargene på dem. De er nemlig strikket av garn jeg har farget med blåtre; den mørkeste fargen i et tidlig bad og den lyse i et av de siste badene. Garnet er Gjestal Safir, ren ull og nydelig varmt for små føtter!!
*****
Flere har spurt meg hvor jeg skal stå på messe, og det er på
Åpen Julegård på Tomb jordbruksskole (Råde i Østfold) lørdag 3. desember.  
Hvis noen av dere som leser tar seg en tur, er det veldig koselig om dere gir dere til kjenne!
*****
Til sist må jeg få vise dere noe som virkelig varmer et mamma-hjerte. Frøken Snupp og noen venninner hadde elev-bedriften Coco-Libo i fjor: De bakte og solgte kaker. I år har de startet opp på nytt, som en fritidsaktivitet som forhåpentligvis kan gi noen kroner i kassa. 
I oktober bestemte de seg for å selge kaker to dager på skolen, og inntektene skulle gå uavkortet til Rosa-sløyfe Aksjonen. (De trakk ikke fra kostnadene til ingrediensene en gang!) Skal  si det var jenter som var glade da denne kom i posten: 
Jeg må si jeg synes det er storartet av kreftforeningen at de tar seg tid til å sende en slik takk til hver enkelt giver. Og jentene; de ble både glade og stolte da de fikk denne!
*****

Ta vare på hverandre! 

Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. Kjenner følelsen, jeg står også litt på hodet før messer. Og blir aldri ferdig uansett hvor mye jeg har. Håper du får bra salg, lykke til. :)

  SvarSlett
 2. Kjempe mye fint! Du kommer til å ha ett flott vareutvalg ser jeg :) Lykke til med både forberedelsene og selve messen!

  SvarSlett
 3. Jeg er litt sånn jeg også... jobber helt til siste dagen, morro er det jo :)
  Så flinke jenter og så morro at de også fikk litt oppmerksomhet for jobben de hadde gjort :)
  Ha en fin kveld, klem.

  SvarSlett
 4. Lykke til med salget på julemessa :) Det er vel en god følelse når du vet at du har laget mange ting og får solgt det :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg