Strikking nesten døgnet rundt

Det er ikke til å legge skjul på at nå er jeg i innspurten av produksjonen til julemessa. Veldig moro, for på denne tiden pleier jeg alltid å komme på nye ideer og finne nye garnsorter jeg har lyst til å prøve ut. Nå har jeg strikket noen luer: 


Garn: Viking Naturgarn
Pinner: sympatiske 7,0 mm (elsker det!!!) 
Dette garnet er en ny erfaring for meg. Det er løst tvunnet, men er allikevel godt å strikke av. Til disse luene har jeg brukt svart, hvit og multifarge nr. 656. Inklusive dusken gikk det ca. 4 nøster per lue. 
**********
Siden jeg ble ferdig med genseren jeg viste i går, har jeg irritert meg over den. Den ble absolutt ikke slik  jeg ville ha den. Så i går kveld hev jeg den i vaskemaskinen på 40 grader, og tenkte at nå fikk det briste eller bære. Og det bar, for å si det sånn :)


Jeg kunne jo risikert at den hadde blitt helt feil i proporsjonene 
 siden det alltid tover alltid mere i "høyden" enn i bredden. Men jeg var heldig, nå er det ca en størrelse 2 år. Nå tror jeg bestemt at den passer til vesla denne vinteren, og ikke om noen år :)
**********
Så vil jeg takke deg, Bente for pakken jeg fikk i posten i går! Bente som har bloggen Bente`s Hobbyrom , hadde nemlig hatt opprydning hjemme hos seg og funnet ut at diverse ting til plantefarging trengte hun ikke lenger, og derfor sendte hun det til meg :)  Snille Bente! Tusen, tusen takk! Hos meg skal jeg love deg at det blir brukt!
**********
Ha en fortreffelig dag alle sammen! 
Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. He he :O) Bare hyggelig Guri , kjekt å sende det videre når man skjønner at det var veldig gøy , men tror nok ikke jeg skal drive med dette. Og du har jo vært sååå flink til å hjelpe meg underveis, så det er deg væl unt... Genseren blei knallfin den med litt toving , klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 2. Fine ting du har laget. Genseren ble jo kjempefin. Lykke til med julemesse :)

  SvarSlett
 3. Husk nu at få sovet søde Guri :-))

  SvarSlett
 4. så flotte luer og den genseren ser jo riktig fin ut :)
  Så snilt av Bente, morro når vi kan hjelpe hverandre :)
  Jeg kan nok ikke senke skuldrene helt ennå, så på julemarked på Lunds den 10-11 des, og så har jeg en del bestillinger og julegaver som skal gjøres, men nå bare koser jeg meg med det :))
  Er det denne helg eller neste helg du skal på messa ? Teflon hjerne forstår du :))
  Ha en fin helg, klem.

  SvarSlett
 5. Så flotte luer du har strikket. Genseren er også fin.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg