Førjuls-handel

Dagen i dag var satt av til førjulshandel. Jeg skulle  virkelig slå på stortomma, og handle nesten bare til meg selv. Jeg hadde lyst på noen nye klær blant annet. 
Men så gikk det som det så ofte går; jeg fant flere koselige julegaver, handlet juleblomster og hadde den obligatoriske kaffekoppen på cafe sammen med Mannen. Men hva med klær? Fant ingenting jeg likte så godt at jeg gadd å bruke tid i prøverommet..... Ganske typisk!
Siste butikk vi var innom var Europris Pluss. Den er betydelig større enn den butikken vi har her i bygda, og jeg hadde et stort håp om å finne garnet Ragge Sport (Gjestal) . Jeg har fått noen herlige nøster av dette garnet fra Garnvennen min, og det var forelskelse ved første maske! Nå er det garnet snart strikket opp (dere får se det senere) og jeg ville ha mer!!! OG jeg fant, jeg fant!!!!!
Det var ikke så mange farger å velge i, og den lilla som jeg ønsket meg mere av, hadde de ikke, men jeg kjøpte disse her: 

Jeans-blå, oransje/brun, rosa/lilla og rosa. Angrer allerede på at jeg ikke kjøpte flere nøster. Må nok muligens en ny tur til Fredrikstad før jul....hm, hm :)
**********
Ha en super kveld, alle sammen! 
Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. Jaa, store europriser er veldig kjekt å ha :D Vi har nettopp fått en stor europris bare 10 minutter fra meg, så jeg er titt å ofte innom der nå, for å handle garn :) hehe..

  klem fra swimzy

  SvarSlett
 2. Det garnet er jo bare så deilig ! Jeg kjøper mye på Spar Kjøp også, jeg liker tova garnet dere veldig godt... lett å tove!
  Hvis du skal til Fredrikstad, så si ifra... for da kan vi kanskje ta en kaffekopp, hvis det passer i julestrien :))
  Skal straks til Nordby med min datter og bonusmamma :)
  Ha en forsatt fin dag, klem.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg