Vel overstått

Ja, så er romjula her. Jeg planlegger og ordner alt i forhold til jula, og da tenker jeg aldri lenger enn til juleaften, egentlig. Men så kommer de rolige fine dagene, hvor ungene er hjemme fra skolen, og alt går i den farten man selv ønsker. Så deilig :)
Nå kan jeg vise fram noe av det jeg har laget sånn rett før jul også. Jeg fikk et spennende garn av garnvennen min i september, som hun så på som en liten utfordring. Det var fargen hun tenkte på da. Abuelita, tykk meriono-ull fra Pickles. Du kan se garnet HER
Ei venninne av Frøken Snupp fikk se det garnet mens det ennå lå fremme på bordet, og SUKK.... det var jo hennes yndlingsfarge! Og da var jo saken klar. Frøken Snupp liker å gi bort strikkede gaver, helst hvis jeg strikker dem :) Derfor strikket jeg denne halsen på bestilling nå rett før jul: 

Det er kul umulig å få til  et godt bilde innom-hus som rettferdiggjør fargene, men det er altså mørk lilla Drops Nepal i begge "ender" av halsen, fordi Snupp mente den ble for smal med bare det oransje.
*****
Jeg fikk mere garn i septemberpakken fra Lena, Wool Blend fra Stoff og Stil (tror jeg) og det strikket jeg grønne sokker til meg selv av: 

De blå er strikket i Ragge Sport fra Gjestal. De var også tiltenkt meg selv, men de forsvant...... dukker nok opp igjen i vaska tenker jeg :) Flere enn meg som likte den jeansblå :)
*****
Ellers har jeg strikket flere dukkeklær. Det meste av det er i pakker som skal åpnes i romjula, men noe kan jeg vise: 

Her har jeg brukt rester av Gjestal Safir og Peruvian Highland Wool. Utrolig hvor lite som skal til på slike små plagg :)
*****
Ønsker dere alle en fortsatt god jul!
Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. Fine ting! Ønsker deg en god romjul!

  SvarSlett
 2. Så flotte ting du har laget , moro å se på kreativiteten din Guri :O) Håper vi får mange flotte bilder med inspirasjon fra deg i 2012 også . Fortsett med å kose dere i romjula for det er det romjula er der for :O)))) Klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 3. Håper du har hatt noen fine dager:) Ønsker deg en riktig fin jul videre!
  Klem

  SvarSlett
 4. God romjul vennen!!! Så flott halsen ble! Og herlige sokker!!! Kos deg masse videre.

  SvarSlett
 5. Flotte forsegjorte gaver, til og med til barbiene!

  God romjul, kos deg med roen og strikketøy.

  SvarSlett
 6. Hej Guri! Tack för "koselig" kommentar på min blogg. Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! KLEM!!!

  SvarSlett
 7. Jag ser att du stickat till Barbie - här finns massor med gratismönster: http://www.stickatillbarbie.se/

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg