Jeg har forandret mening....

Jeg har alltid synes det er fint med pulsvarmere, men jeg har aldri brukt det selv. I vinter stupte Frøken Snupp ned i salgs-bagen min og fant seg et par som hun har brukt veldig mye. Det satte også meg på tanken om å prøve å bruke det. Strikket meg først et par, men de var stripete og derfor ikke så anvendelige. Det neste paret derimot, har jeg brukt mye: 

Det er jo veldig behagelig å bruke pulsvarmere!!! Jeg er herved overbevist!! 
Disse er strikket ganske enkelt med falske fletter. Raskt å strikke og samtidig dekorativt :) Garnet fikk jeg av garnvennen min i desember: 
Alpakka Fashion fra Schachenmayr i en utrolig nydelig gul nyanse. Det er ikke så lett å se av bildet, men det er fibrer med oransje i det også. Garnet er utrolig mykt og jeg synes faktisk at det er vel så godt som DSA Mirasol, enda så godt garn det er! Jeg likte tykkelsen på det også, passe tykt til pinner nr. 3,5; sympatisk!
Jeg har ennå igjen et nøste, og tankevirksomhet pågår i forhold til hva jeg skal lage av det :) 
*****
Så vil jeg passe på å ønske mine nye følgere velkommen til meg! Veldig koselig at der har funnet veien hit, og at dere vil følge meg :)
Ha en riktig fin dag alle sammen!
Stor klem :)

Kommentarer

 1. Nydelig farve Guri:-) Selv går jeg heller ikke med pulsvarmere , men måske man skulle strikke et par og bare prøve.
  Nu er der ikke så lang tid til strikke treffet , glæder mig til at se dig !! Norske ven :-)

  SvarSlett
 2. Lekre pulsvanter og fargen var jo skjønn. Garnet er nytt for meg, så det må testes!

  SvarSlett
 3. Hvor ser de bare lækker ud dine pulsvarmer Guri. Det mønster er bare god til mange ting. Skøn farve du har valgt til dem.

  SvarSlett
 4. Det var på tide , at du liker pulsvarmere , mener jeg hihi . Det er så herlig og godt og varmt også er det sååå masse lekre mønster , klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 5. Så fine de var. Jeg er heller ikke storbruker av pulsvanter, men er varm av meg, men kan godt bruke det når det er veldig kaldt og da er det veldig behagelig ;)

  SvarSlett
 6. Hello Guri, I just met your blog, surfing in the inetrnet,I loved it!I'm a crocheter from Brazil, I just crochet, don't knit!I am a already following your blog,I wish you all the best....I invite you to visit me at my blog too, hughes, and greetings from Brazil!:-))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg