Jeg har strikket meg en molo.....

Jeg er nysgjerrig av natur, og når det dukker opp ord jeg ikke aner hva betyr, er det google neste. Ordet jeg nå har sjekket er frangiflutti. Det er italiensk og betyr molo. Altså har jeg strikket meg en molo;


Jeg er langt i fra den første som har strikket dette skjerfet, og jeg er sikkert ikke den siste heller. 
Navn: Frangiflutti (Gratisoppskrift for de som er på Ravelry)
Design: Edith Filzhof
Garn: Schoppel Wolle Zauberball Stärke 6, farge Charisma. 75% ull + 25 % polyamid. 150 grams nøste.
Pinner: jeg brukte 4,0 mm
Dette skjerfet er strikket  av ett nøste, og kun to tråder å feste. Kan ikke bli bedre, spør dere meg! Likte godt fargeskiftene i dette garnet; det virker rolig selv om det er mange nyanser. 
Da jeg ser på bilder av skjerfet på Ravelry, ser jeg at jeg har strikket mitt skjerf mye større. Jeg fulgte oppskriften, og da jeg kom til der det sto "fortsett slik til du går tom for garn eller til du synes skjerfet er passe langt", strikket jeg til jeg hadde brukt opp garnet mitt. Regner med at det er brukt 100 gram garn til det andre, mens mitt er 1/3 større.  Mitt går tre ganger rundt halsen, og det synes jeg er deilig når det er kaldt :) 
*****
Ønsker dere alle riktig god helg!
Stor klem :)

Kommentarer

 1. Dette likte jeg!
  Kanskje det kommer på pinnene her en gang. Jeg synes også fargene var fine.
  God helg!

  SvarSlett
 2. så flott!!!
  det så skikkelig gøy ut å strikke også!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Flotte farger på moloen din. Jeg har strikket ett i liten barnestr. og det ble full klaff. Jenta liker å ha det på i motsetning til vanlige skjerf. Da er jo hensikten oppnådd når hals og nakke er dekket på denne årstiden.
  Ha en fin helg.
  Liv

  SvarSlett
 4. En sånn molo tror jeg jammen at jeg også vil strikke meg :) Utrolig flott!
  Riktig god helg til deg :)

  SvarSlett
 5. Vilken tuff effekt dom rillerna ger med aviga och räta. Udden ser lite ut som på 'hitshhaiker' kan inte stava det... jättefin sjal och långa, så skönt, värmer helt säkert perfekt nu i kylan :)

  SvarSlett
 6. Så herlig skjerf du har strikket.God helg.

  SvarSlett
 7. Det var veldig fint i de fargene! Og stort og deilig :) Holder på med ett jeg også, men det har stoppet litt opp etter første del...må studere litt...;o)

  SvarSlett
 8. Så lekkert skjerf! Og garnet passet bare supert - ser ut som fargeskiftene er nøye planlagt til mønsteret.

  SvarSlett
 9. Det var tøft :O) Og så deilig å slippe å feste så masse tråder . Molo betyr brygge/havn der jeg kommer fra ( Horten ) :O) Kjært barn har mange navn , klem fra Bente.

  SvarSlett
 10. Stilig skjerf:) Likte så godt fargeovergangene i garnet du har brukt. Deilig at det er litt stort, da varmer det bare enda mer;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg