Marius til Mina

Endelig er den ferdig, Marius-genseren til min niese. Det har tatt sin tid, for på grunn av mange bestillinger, har jeg strikket litt på denne genseren innimellom alt annet. Men nå er den klar for levering:
Jeg vet faktisk ikke hvor mange Marius-gensere jeg har strikket i mitt liv,men det er mange. Jeg må innrømme at det er en befrielse å strikke dem med rundt bærestykke! Kun to små sømmer under ermene, og vips! så er monteringen ferdig. Håper denne moten holder seg lenge :=) 
Synes det gjorde seg med lilla også, selv om det ikke blir så framtredende som rødt. For ordens skyld: jeg har brukt svart, naturhvit og lilla (litt "støvlilla" på en måte). Garn: Gjestal Safir.
Nå har jeg faktisk fulgt oppskriften slavisk (nesten) , og det innbefatter også vrangborder i perlestrikk. Det angrer jeg litt på, for jeg synes de ble litt klumpete på et vis. Jeg skal strikke maken genser til Snupp, men da tror jeg at jeg velger vanlig ribb på vrangborden istedet. 
Jeg har også strikket den et par omganger høyere bak i nakken, for på oppskriften sto det at den skal være lik foran og bak.
Så gjenstår det bare å se om Mina liker den og om den passer til henne. 
***********
Her skinner sola så fint i dag. 
Håper dere har det bra der dere er. 
Stor klem :)

Kommentarer

 1. Utrolig nydelig med lilla! :)

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 2. Åhhh- den ble fin!
  Fantasterer om at snuppa mi skal få en slik i bruntoner engang jeg, men jeg er jo så lite god på mønsterstrikk.
  Men din ble knallfin!!!

  SvarSlett
 3. Mina kommer garantert til å like den ♥♥♥ . Nydelige farger du har valgt , morsomt med litt annet enn blått , rødt og hvitt . Synes det var utrolig stas når du sier jeg har en engels tålmodighet , det lever jeg lenge påååå ...( for det har jeg nemlig ikke, men dette er terapi c`,) hihi . Klem fra Bente :O)))

  SvarSlett
 4. Hei ! så fint det ble med lilla i halsen. Jeg har akkurat avsluttet en make genser til meg selv. Enig med deg om at vrangbord er best. Har sammenlignet med min søsters.Lurt å strikke den litt høyere bak, ja. Nydelig genser.Fin blogg."tante sidsel"

  SvarSlett
 5. Mina er heldig som får så flott Marius genser.Likte farge valget ditt

  SvarSlett
 6. Genseren ble helt nydelig i lilla. Jeg elsker jo lilla så jeg ble litt fasinert kan man si:-)

  SvarSlett
 7. Marius med rundfelling er flott, og denne ble kjempefin! Jeg blir aldri lei av Marius, en sikker vinner vil jeg si. Artig med utradisjonell farge. Ha en fin strikkekveld!

  SvarSlett
 8. Nydeleg gensar :) Fint med litt "andre" fargar.

  SvarSlett
 9. Flott genser og jeg er enig - rundfelling er både pent og greit å strikke :)

  SvarSlett
 10. Nydelig genser Guri :) Skulle gjerne har tolmodighet til å strikke en slik til meg selv - synes de er så fine. Og du, den lua jeg vant hos deg tidligere i vinter, har jeg brukt hver dag så langt siden jeg fikk den :) og får masse skryt.... tusen takk igjen!

  SvarSlett
 11. Jamen Guri så har du jo gjordt det igen :O)) Hvor er den altså bare utrolig smuk og helt skøn farve sammensætning til den :O))

  SvarSlett
 12. Mariusmønsteret er kjempefint og veldig greit med rundfelling. Tenker å strikke tunika til meg selv og der er det rundfelling, jippi:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott marius genser med rundfelling. Den er pen og grei og strikke :-)

   Slett
 13. Nog är det skönt när man slipper den värsta monteringen. Marius är en härlig tröja, men jag har inte sett mönster med rundstickning, var hittar jag det?
  Den kommer att bli uppskattad :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg