Små drypp av lykke.....

Ja, det er nettopp det det er når det kommer pakker fra Kina!
Alltid like spennende å se hva jeg får, for det er ikke alltid at det man ser på nettet stemmer med det som faktisk kommer. Det har kun med bildekvalitet å gjøre; hvordan bilder som blir lagt inn og hvilke farger jeg har på min maskin. For det er viktig for meg å presisere at de kinesiske bedriftene jeg har handlet med Alltid har vært seriøse!
Dette garnet her har jeg ventet ekstra på, fordi jeg var så spent  på kvaliteten: 
Dette garnet ble betegnet som "super bulky soft wool" og bortsett fra at det står "high quality" på banderolen er det ikke mulig å vite hva slags garn dette er. Det er nok ull, men etter glansen å dømme, mistenker jeg at det er noe syntetisk i det også, men sikker er jeg ikke. Det er i alle fall veldig mykt og godt, og fargene bare elsker jeg! Og det er hele 250 gram av hver farge, så dette gleder jeg meg til å strikke noe til meg selv av :-)
*******
Men min handling på eBay har ikke stoppet der: 

Tre nøster supermykt baby-garn! Dette har betegnelsen "silk wool cashmere soft baby yarn" og til min store glede var påskriften på banderolen både på engelsk og kinesisk! Yes! Det liker jeg! Da fikk jeg bekreftet det jeg trodde; at det er vanlig å skrive innholdsfortegnelse på garnet fra mest til minst innhold. Med andre ord; dette garnet her inneholder mest silke 60%, så wool 35 % og cashmere 5% . Dette garnet gir begrepet silkemykt en ny mening for  meg :-)
Av samme leverandør som alt dette garnet kommer fra, fikk jeg også tilsendt et slike-skjerf: 
Nå må jeg nok innrømme at fersken-farget skjerf ikke er det som står høyest på ønske-listen min, men her snakker man om at det er tanken som teller! Veldig hyggelig gjort! Så de ser kanskje på meg som en god kunde allerede?!
**************
I går kom det også en pakke: 
Rosa kan man si.....nesten litt "neon-sjarm" over dette her, ha, ha! Dette er et greit eksempel på at jeg kan bli lurt av fargene når jeg handler. Garnet er en blanding av cashmere og egyptisk bomull, etter det jeg har forstått. Må innrømme at jeg er litt usikker å hva jeg skal bruke dette garnet til; finner jeg ikke på noe annet, kan jeg jo alltid strikke sokker av det :-)
Uansett hva jeg kommer til å bruke alt garnet til, er det moro å prøve noe nytt. Og så lenge jeg handler på auksjon på eBay betaler jeg jo nesten ingen ting for det heller. Da kan jeg prøve og feile så mye jeg vil!
***************
Ha en fin dag alle sammen!
Stor klem fra meg :)

Kommentarer

  1. Så fine garn du har kjøpt:) Alltid spennende å se hva som ligger i pakken!

    SvarSlett
  2. Det var mye fint garn, artig å handle på nett av og til:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg