Blått hentesett til guttebaby

Enkelte arbeider tar lenger tid enn andre. Dette hentesettet fikk jeg bestilling på i påsken. Her måtte jeg hele tiden følge med på  oppskriften, så dette var ikke TV-strikking.  Men nå er det ferdig, og slik ble det:  
Oppskriften til jakken, lua og buksen er hentet fra 
Sandnes Garn temahefte nr. 24: Babytepper og hentesett. 
Sokkene er iina-sokker, som jeg har oppskrift til HER
Størrelse: 6-9 måneder
Garn: Sandnes Lanett (babyull) 
Pinner: 2,0 og 2,5
Farge: lys blå nr. 5930

Det er ikke så ofte jeg strikker av andres oppskrifter. Nå fulgte jeg mønsteret slavisk, og det som slo meg flere ganger var at framgangsmåten var veldig unøyaktig beskrevet. Jeg hadde ikke problemer, siden jeg har strikket så mye, men hadde jeg vært nybegynner tror jeg at jeg hadde måttet slite med denne. 

Jeg har ikke strikket i Sandnes Lanett før, men jeg kommer helt sikkert til å bruke dette garnet mere. Det var godt å strikke av, og tråden delte seg ikke så lett som andre tilsvarende garntyper jeg har brukt tidligere. Det eneste negative, var at det på to av nøstene  jeg brukte var store ujevnheter i tvinningen, så jeg måtte klippe bort de de største klumpene. Det førte til unødvendig mange skjøter, og slik burde de absolutt ikke være på så dyrt garn!
*****
Ønsker dere alle en fin søndag!
Stor klem :)

Kommentarer

 1. Så flott sett du har strikket. Nydelig mønster

  SvarSlett
 2. Flott sett du har strikka.

  SvarSlett
 3. Nydelig hentesett! Med tynne pinner tar det sin tid, så jeg synes egentlig du har vært rask. Du viser noe nytt til stadighet, så du bør absolutt være fornøyd med innsatsen.

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 4. Så flott hentesett du har laget. Garnet var kanskje slik pga. skjøting? Lurer på om du kommer til helgen - Projo's Strikketreff. Jeg gleder meg veldig!

  SvarSlett
 5. Det var et nydelig sett!
  Jeg skal på Strikketreffet på Skarnes, men i år skal jeg bare være der på lørdagen så da passer det ikke for meg å sitte på. Gleder meg, vi sees!

  SvarSlett
 6. Sååå lekkert det settet ble , nydelig :O) Babyklær tar lang tid å strikke for garnet er jo så tynt , men moro å lage til disse småtassene da . Kos deg masse på strikketreffet , kan ikke i år heller jeg og lever i håpet om å få det til et eller annet år :O) Klem fra Bente :)))

  SvarSlett
 7. For et nyyyydelig sett! Og så utrolig snill du er som tar på deg slike bestillinger. Kan tenke meg det ligger mange timer bak :) Men herlighet så skjønt det ble ♥

  Klem

  SvarSlett
 8. Kjempefint strikkesett! Nydelige detaljer:)

  SvarSlett
 9. Så sødt et lille sæt til en "bette" prins :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg