Ny ullbukse til barn


Først av alt; takk for alle koselige kommentarer til det forrige innlegget mitt. Og til dere som lurte på om blondesjal er vanskelig å strikke; det er det overhode ikke. Hvis noen av dere prøver dere på et blondesjal og står fast i mønsteret, må dere gjerne spørre meg.                            *****
Jeg har endelig fått ferdig en ull-bukse igjen. Denne startet jeg på i sommer, og den var en del av OL-alongen på  Projo. Buksa ble ferdig strikket i tide, men så var det dette med å feste tråder da.... det tar som kjent tid. 
Fakta: 
Størrelse 1-2 år
Garn: Sandnes Topp-ull
Pinner: 3,5mm
Oppskrift: min egen 
(og den kommer snart i skrifts-form som jeg har lovet)
Det er moro å strikke striper, og av en eller annen merkelig grunn virker det alltid som om arbeidet vokser fortere enn når jeg strikker ensfarget. Det er bare alle trådene som skal festes til slutt som er noe herk. Og de skal jeg love dere at det blir mange av. . . 
*****
Ha det riktig godt alle sammen!
Stor klem :)

Kommentarer

 1. Ribbebukser er supre barnehagebukser siden de ikke blir så klumpete under dress. Men det var den trådfesten da... Fin bukse!

  SvarSlett
 2. Herlig ullbukse! Liker farvekombinasjonen din med sort også :)

  Ha en strålende onsdag

  SvarSlett
 3. Så flott ullbukse! Ja, det er snart bruk for det. Hvor ble denne sommeren av? Lekkert garn du har fått av garnvennen din også!

  Ønsker deg en fin onsdagskveld!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg