Projo strikketreff 2013

I helgen som var, var det igjen tid for strikketreff i regi av Projo-produkter. Ei flott helg med faglig påfyll, inspirasjon og hyggelig prat gikk egentlig alt for fort (slik den pleier å gjøre). 
På lørdag var det mannekeng-oppvisning av Rauma-strikkeprodukter, samt work-shops med ulike temaer. 
Blant annet var designer Johanne Ländin der i år også og ga masse råd og tips og ikke minst inspirasjon til å lage egne design. 
Johanne Ländin øverst til høyre på bildet. Ellers ville jeg vise hvor flott Projo-damene hadde gjort det for oss: de hadde flyttet butikken til kursstedet slik at vi kunne handle garn hele tiden treffet varte. Da var det lett å glemme alt garnet jeg har hjemme og at planen egentlig er å bruke mest mulig av det før jeg handler mer. Jeg røk på en real smell kan du si.... ; 
- 6 nøster Mirasol vant jeg, og ett nøste Projo alpakka fikk alle deltakerne, ellers kjøpe jeg myyyyyye; - to hesper Cascade Heritage paints, - fem hesper Cascade sock yarn, - to 100 grams nøster Opal, seks nøster Arwetta classic, ett 100 grams nøste Zauberball (Scoppel wolle), ett hundre grams nøste Admiral (Scoppel wolle) og tre hesper Malabrigo socks. 
***
Faglig påfyll og shopping er supert, men det aller beste er allikevel å treffe igjen kjente fra tidligere år, og å møte nye trivelige mennesker. Vi holder kontakten folkens, så sees vi igjen om et år !
*****

Kommentarer

 1. Hei!
  Så artig å lese! Vi ble dessverre forhindra pga sykdom så derfor er det ekstra kjekt med referat. Mye fint garn du har kjøpt! Skal bli artig å følge med på hva du lager av dette. Jeg og Randi har avtalt garnhandel hos Gunn-Elise i kveld. Har klare planer om hva jeg skal ha, men vi får se før kvelden er omme hva som blir med tilbake....

  Ha en strålende tirsdag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så kjekt å sjå at de hadde da kjekt. Her var det arbeidshelg¨, så det vart litt vanskeleg å reisa. Men eg hadde veldig lyst, kanskje neste gong.

  SvarSlett
 3. Må være fantastisk å kunne handle så mye flott garn. Jeg har pålagt meg selv forbud mot å handle mer dette året fordi jeg skal bruke opp alt restegarn jeg har liggende. I går var jeg innom en garnbutikk for å handle noe helt annet, men det var nesten en traumatisk opplevelse å ikke kunne handle garn :) Men jeg klarte det og i dag går jeg i gang med nytt restegarnsprosjekt :)
  Gleder meg til å se hva du kommer til å lage.
  Anette

  SvarSlett
 4. Hihi, jeg tror det er meningen at slike kurs skal "påvirke" deg til å kjøpe mer garn ;)
  Ser ut til å ha vært en fin helg, med bare positive hendelser og faglig (nødvendig) påfyll :)

  SvarSlett
 5. Morsomt, er det mange strikkere rundt om kring skarnes/Kongsvinger?
  Og kjøp i vei, jeg er blitt litt imot den "må strikke opp lageret"-opplegget! Garn er kos, garn er billig og garn er gøy! Man finner prosjekter til ting man har liggende etter hvert tenker jeg!
  Jeg er litt sånn "nytt prosjekt nytt garn" :P Ikke så flink til å se etter hva jeg har, og alt for glad i alle farger som er:P

  Fant noe nydelig garn på Rema1000 (duo garn), men har ingenting å strikke av det helt ennå... Kjøpte merino xfine i går, og det er på pinnene alt.

  Garn dør jo ikke ut, iverstefall går det i generasjoner (Jeg har mye arve garn!) :D

  SvarSlett
 6. Ja, takk for sist Guri! Vi hadde det helt topp og satser på nytt treff neste år. Nå kan vi kose oss med garnet og tenke tilbake på treffet.

  SvarSlett
 7. Enn eller annen gang jeg kommer også :-)
  Så herlig helg du hadde. Storfin.
  Og jeg er spennende hva strikker du med fin garn...

  Ha en riktig god fredag og deilig helg. Hilsen Viola.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg