Marius-lue

Ja, det er ikke lett å gi "slipp" på Marius-mønsteret, selv om jeg hadde lovt meg selv å drøye litt før jeg strikket mer Marius.
Denne gangen strikket  jeg mønsterfargene slik det står i 
Marius-boka, og da jeg var halvveis, syntes jeg det var noe som ikke stemte. Lua ble liksom så annerledes enn de jeg har strikket før, men jeg skjønte ikke hva som var forskjellen. Derfor måtte jeg inn å se i bloggen (kjekt arkiv, det!) og da så jeg jo med en gang hva det  var; jeg hadde ikke brukt mønsterfarge på vrangborden. . . 
Ja, ja så har jeg for en gang skyld strikket etter oppskriften. Bortsett fra at jeg har laget baggy-lue av den da, for det synes jeg er finest :) 
Garn: Gjestal Vestlandsgarn
Pinner: 2,5 og 3,0 mm
Forbruk fra lageret; ca. 150 gram til sammen av de tre fargene. 
Så er det bare å håpe at det er lenge, lenge til en får bruk for lue :)

*****
Ha det fint alle sammen! 
Stor klem :)

Kommentarer

 1. Det er alltid artig å strikke luer, og denne blir kjekk å finne til høsten. Akkurat nå får vi glede oss over å kunne gå lettkledd.
  Takk for hyggelig kommentar! Jeg koser meg hele tida.

  Riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fin lue! Noen ganger er det kjekt å bare gå "back to basic" og strikke mariusmønstret i originalfargene. Det er jo et kjempefint mønster, selv om man tror man er lei ;) Sånn er det i hvert fall her. Hver gang jeg strikker mariusmønster, så tenker jeg "Dette må bli siste gang" ;)

  SvarSlett
 3. Blir aldri lei Marius:) Selv om jeg stadig vekk sier at nå er det siste gangen, så havner det noe nytt på pinnene. Lue har jeg ikke strikket enda, og denne var kjempefin :)

  SvarSlett
 4. Hvordan lager du den baggy? Novise her, jeg klarer ikke tenke dette ut selv....

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg