Skatter på Fretex

Så lenge klarte jeg altså å holde meg unna bloggen; en HEL uke !
Men så er det det da, at jeg må vise fra skattene jeg fant på Fretex her om dagen: 
Tvinngarn fra Sandnes Uldvarefabrik AS, møllsikret må vite ! Mange hele hesper, i to turkis-nyanser, blått og svart + noen hesper som var nøstet opp. Til sammen var det hele 1400 gram garn og det betalte jeg bare 129 kroner for *stort smil*
Jeg vet ikke når dette garnet gikk ut av produksjon, men jeg har en viss følelse av at det er mange år siden. Er det noen som vet det?  Synes det minner om Rauma tretråds-garn. Gleder meg til jeg får tid til å prøve det :)
I tillegg fant jeg en del nøster Smart i sterke farger til bare 5 kroner per nøste. Ikke yndlingsfargene, og heller ikke nok av hver farge til noe stort arbeid, men supert til sokker og votter :) Så alt i alt synes jeg at jeg gjorde et godt kupp :) 
Fretex i Kristiansand har forresten en kjempefin butikk! Det er så ryddig og rent og ordentlig, at der har jeg ikke betenkeligheter med å kjøpe tekstiler. For de som er i distriktet, så anbefaler jeg virkelig en tur. Det blir garantert flere besøk for min del :)
*****

Pliktene kaller! 

Ha det riktig godt! 
Stor klem fra meg  :)

Kommentarer

 1. Great colours, those yarns! Enjoy the weekend.

  SvarSlett
 2. Heldige deg, for noen fine skatter :) Jeg er også glad i å handle på Fretex og der har jeg funnet mye fint, også garn :)
  Ønsker deg en fin lørdagskveld!
  Sommerhilsen fra Anette

  SvarSlett
 3. Så gøy! Artig med garnkupp, og så setter det fantasien i sving. Hva blir dette, mon tro? Jeg lover å følge med.
  Her kom sommeren i dag, varmt og deilig. Har prøvd å rydde meg på plass heime. Sommerjobben er til ende. Tror kanskje det kan bli bedre tid til bloggen nå utover.

  Fortsatt god sommer!

  Klem

  SvarSlett
 4. Da var du jammen heldig :) Her var mye flott garn!

  SvarSlett
 5. Så bra da. Supert funn for deg.
  Klem

  SvarSlett
 6. Så heldig du er!!
  Dessverre er ikke Fretex her så populær lenger pga overprising, men vi har flere brukt butikker som er helt supre ;o) Fine priser og godt utvalg.
  God sommer videre

  SvarSlett
 7. Så heldig du er da :) Eg sluttet for noen år siden og kjøpe garn på Fretex her i Bergen siden prisen var rundt det samme som i butikkene. Men ellers liker eg å kjøpe bøker og slikt der. Det er blitt for dyrt på enkelte Fretex'er og handle, men er du heldig så finner man noen billige kupp!
  Kos deg med garnet og ha en fin sommer videre <3

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg