Ribbestrikkede ullbukser til barn

Strikka ullbukser er et "må ha" for alle barnehagebarn, og siden jeg ikke har så små barn selv, har jeg strikket noen bukser med tanke på gave-kurven min. Alle buksene er strikka i flerfarget strømpegarn. Det er en super måte å bruke små og store rester på, eller hvis man har ett nøste her og der som man ikke helt vet hva man skal bruke til. Da er det bare å sette seg ned å sortere garnet etter farger, og ta pinnene fatt. 
Denne er størrelse 6-8 år. Jeg elsker denne fargekombinasjonen, og ser for meg buksa til en denimkjole eller lignende. Hvem har sagt at ullbukser behøver å være kjedelig og barnslig?


Denne er jeg usikker på størrelsen på, men tror den er 6-8 år denne også. 


Denne er størrelse 2-4 år og jeg håper denne er "guttete nok" for en kar på 2 år :) 
Alle buksene er strikket etter oppskriften i "Strikk til nøstebarn" og er en super oppskrift med god passform :)
Jeg må innrømme at jeg har fått litt dilla på disse buksene, og jeg har funnet fram garn til èn til allerede. Det blir kosestrikk inni mellom må-strikk :)
*****

Riktig god helg til dere alle! 

Stor klem  :)

Kommentarer

 1. Så produktiv du er! Jentene mine brukte ullbukser langt opp i skolealder, så disse blir nok godt mottatt. Det blir da 20 minus igjen selv om vi har en fin dag i dag. Jeg har vært ute og plukka et par liter med villbringebær, dessert i dag og rørt syltetøy av resten. Siste innspurt før jeg reiser.
  Godt turen var bestemt på forhånd, for nå hadde jeg nok ikke tatt en impuls-tur, ivrig bærplukker som jeg er.
  Lykke til med neste ullbukse! Disse var fine!

  Riktig god helg!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Oh so beautiful!!! I think they would be great for adult women as well, it would be great to wear these under a skirt in winter! (I absolutely have to learn to knit better so I can make them as well for myself)
  Have a lovely weekend,

  SvarSlett
 3. Kjempestilige ullbukser - flotte og spreke farger! :-)

  SvarSlett
 4. Disse så vidunderlig deilige ut, tenker noen blir glad når de får de :)
  Jeg kjøpte faktisk inn garn for å lage en til meg selv for en tid siden. Men så ble det til at jeg brukte garnet til noe annet. Men jeg har ikke gitt opp prosjektet enda. Kan ikke tenke meg noe bedre å ha under regnbuksa eller skibuksa når det er skikkelig surt og kaldt. Kanskje til vinteren igjen.... :)
  Ha en fin helg!
  Anette

  SvarSlett
 5. Fine ullbukser! Ingen dum ide å bruke opp restegarn på slike bukser :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg