Barnegenser

Jeg har strikket en genser i strømpegarn som skal til barnehjem i Ukraina. Tanken var å lage en genser som et barn kan vokse i, uten at den er alt for diger i starten. Derfor valgte jeg å strikke i ribb og ha ekstra lengde på både bolen og ermene.  


Genseren er størrelse 1-2 år. Den er strikket i Gjestal Silja Superwash -på pinner nr. 3,5 mm. Godt og varmt og passe tykt garn til genser for bruk både ute og inne.
Men, jeg fatter og begriper ikke hvem som kan komme på tanken om å lage et garn med slike farger som dette her
! 
Det minner meg om psykedeliske tapeter fra 1970-tallet...... bare at dette er enda mer rotete! Men, det var dette garnet jeg hadde i kurven, og det varmer godt selv om det ikke er det aller peneste. Og det kan jo være at barn synes fargene er finere enn hva jeg synes. Ærlig talt, så håper jeg det. . . 

*******

Ha det fint alle sammen!

Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. De har nok ikke skjønt at det er lurere å ha større avstand mellom fargeskiftene. Men ser ikke bort fra at et barn synes det er fint. Du har gjort en god gjerning nok en gang. Flott!

  Ha en fin dag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Må vel si meg enig om garnet, men genseren blir nok satt stor pris på! For en fin ting å gjøre:)

  SvarSlett
 3. Fin genser, den blir barna helt sikkert glade for! Men skjønner hva du mener ang garnet. Har strikket sokker av det og ble reint huggær'n mens jeg holdt på :P

  SvarSlett
 4. O, I love this one a lot, stretchy sweaters are so great!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg