Skuffa....

Som jeg har gledet meg til denne boka.....


og så skuffa som jeg ble!
Jeg bestilte et abonnement på Familien og fikk denne boka i velkomstgave. Det var da enda godt, så slipper jeg gå og ergre meg over å ha brukt mye penger på den. Dette er nemlig det dårligste jeg har sett på lenge. Undret meg allerede på første siden av temaet "strikking"  hvor dette bildet viser strikke-utstyr: 

Velkommen tilbake til nittenhundre og stenøks, sier jeg bare!
Verden har gått betydelig videre hva strikke-utstyr angår......

Men så ble jeg litt nysgjerrig; håndfarget garn! 
Det er jo alltid spennende. Men her forklares en metode for farging, uten å nevne hva slags farge som brukes..... går det an?


Jeg fattet håp da jeg kom til søm,og her skal det i rettferdighetens navn sies at det var mange bra trinn-for-trinn forklaringer. 
Men det jeg savner er bilder av de ferdige produktene etter de intravenøse forklaringene. Skal jeg lage noe og er avhengig av mønster, så vil jeg jo se hvordan det skal se ut .....

Nei, her gir jeg meg med sutringa, og setter boka til hvile i bokhylla. 
Always look at the bright side of life..... Boka har jo ganske pen rygg :)

*****

Ha det fint, folkens! 
Stor klem :)

Kommentarer

 1. Så synd... Men bra den har en fin rygg da ;)
  Håper du får en herlig lørdag :)

  SvarSlett
 2. Ja, en blir skuffet over en slik lure-premie, utrolig irriterende ! Er nok mange som blir skuffet over den der ja..Men jeg ønsker deg en god helg, klem fra Beth

  SvarSlett
 3. Jeg venter også på denne boka. Lurte lenge på om det var noen "vits" i å ta abbonomange har holdt på med håndarbeide i en årrekke så har god erfaring. Men ser at det er ikke mye vist i å glede seg til boka kommer. Men får håpe det er noe som er nyttig der :-) Men vi får kose oss emd bladene for Familien er best på håndarbeide hva de enn har i bladet sitt såe rd e bedre enn de andre ukebladene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jeg veldig enig med deg i, Lisbet! Bladene er veldig fine :)

   Slett
 4. ..og derfor ble det ikke familien abonnement på meg enda, boka frista ikke, og etter innlegget ditt er jeg kjempeglad ;o)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg