Frem fra glemselen. . . sokker til mor

For lenge siden strikket jeg noen sokker, la dem i skuffen og glemte dem helt. Her om dagen fant jeg dem igjen, og da kan jeg jo vise dem fram også.Helt enkle sokker i størrelse 37, strikket i Gjestal Vestlandsgarn på pinner nr. 3,0 mm. Det lilla garnet er ferdig kjøpe-farget. Det spettete er grått garn som jeg har farget med syrefarger, rødt + blått. Jeg synes det passet sammen med det lilla. Og slikt spraglete garn er ikke egnet til annet enn sokker, som ikke synes da støvlene er på ;p Men varme godt gjør de i hvert fall. 
*****
Disse sokkene fant jeg også bortgjemt i en skuff:  


De er også størrelse 37, strikket i strømpegarn fra Marks & Kattens på pinner nr. 3,0 mm. Garnet gir litt akryl-følelse selv om det ikke er akryl i det, men det var helt greit å strikke av. Disse ligger fortsatt i skuffen, for å si det sånn. . .
*****
Ønsker dere alle ei fin helg! 

Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. Flotte sokker! :)
  Jeg synes spraglete garn er lekkert til sokker! :)
  Håper du får en herlig helg :)
  Klem Nina

  SvarSlett
 2. Ja riktig fin. Sokker er vakker. Siden jeg strikker, jeg benytte bare strikkesokker.
  Og så jeg strikker for meg og hele familien :-) og har ofte sokker på pinne... også.
  Hyggelig har du strikkt dine Guri :-) Ha en herlig helg fortsatt. Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Nå kan vi nyte det fine været og glemme sokkene i skuffen noen måneder til. Men vær sikker, de kommer til heder og verdighet igjen og fortjener så absolutt å få vist seg fram.

  Ønsker deg ei strålende helg! Jeg har noe beising på agendaen i dag, men håper på litt strikketid på verandaen også. Hva annet strikker jeg på enn sokker.....

  Klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg