Selbu-votter til barn

Jeg har leta etter et pent mønster på Selbu-votter til barn. En ting er åtteblads-rosa på framsiden av votten, den er ganske lik på de fleste "ekte" Selbu-votter. Men jeg synes det er like viktig at innsiden av votten er pen. Med det mener jeg at tommelen skal bli en pen "forlengelse" av økingen til tommelkilen og mønsteret på tommelen skal passe sammen med resten av votten, både innsiden og framsiden. Er det bare jeg som tenker sånn, tro?
Etter mye leting fant jeg endelig et pent mønster, og det første paret ble slik: 


Mønsteret er hentet fra Sandnes Garns hefte Til fjells nr. 0811
Størrelse: 2-4 år
Garn: Gjestal Vestlandsgarn, rød nr. 204 og hvit nr. 202
Jeg har satt på min egen merkelapp hvor det står "hjerte GO`H håndstrikket". Dette for at det er jeg som har strikket dem, men ikke designet dem. Dette er et viktig skille for meg, for jeg vil ikke ta æren for et design som ikke er mitt. 
Disse vottene var morsomme å strikke, og jeg synes det er så fint med rødt og hvitt! Det blir garantert ikke det siste paret i disse fargene. 
*****¨¨*****

Ha det bra alle sammen! 

Stor klem til dere alle. 

Kommentarer

 1. Rødt og hvitt er lekkert til selbuvotter, både til barn og voksne. Jeg strikker en del for salg, og det er ofte de røde som går først.
  Vottene er riktig fine!

  Har vaska huset i dag og sier like godt God helg! I morgen formiddag skal Marit og jeg bake kling med 6. klasse på skolen.
  Så er det julemiddag om kvelden og julemesse på lørdag. Ikke kjedelig å være pensjonist.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så fine :) Lekre i rødt og hvitt! Nyt kvelden :)

  SvarSlett
 3. Nydelige votter! Disse fikk jeg lyst til å strikke!

  SvarSlett
 4. Veldig fine barnavotter. Hyggelige farger. Min barnebarn liker nå rød - rosa er ute - så jeg strikke lue rød med glitre og det er en god ide votter dertil :-))) Hilsene til deg.
  Ha en fin adventsuke. Klem fra Viola

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg