Baby lue og sokker

Først av alt: velkommen til ny følgere! Jeg har registrert at det har kommet noen nye dag for dag nå, og det er veldig koselig! For uten dere leserne hadde det vært meningsløst for meg å fortsette å skrive blogg.
*****
Jeg har lenge hatt lyst til å stikke ei lue som står i heftet " Babystrik på pinde 3" med oppskrifter av Lene Holme Samsøe. Nå har jeg gjort det: 


Garn: Gjestal babyull
Pinner: 2,5 og 3,0 til lua og 3,5 til sokkene. 
Mønsteret på denne lua er veldig søtt, men jeg ble ikke imponert over fasongen. Den virker for kort over øra, men det kan jeg ikke si uten å ha sett lua på et lite babyhode. Sammenlignet med de andre hjerteluene jeg strikker, som jeg vet sitter godt over øra, ser denne for snau ut. 
Sokkene er "baby-booties" som du kan finne gratis oppskrift på her. De er veldig enkle og raske å strikke, og sitter godt på en liten fot. 

*****

Ta vare på hverandre! 

Stor klem til dere alle, fra meg.

Kommentarer

  1. Så fint lite sett, veldig fin farge og flott fargesammensetning på bildet! Jeg har også strikket denne lua og stusset på fasongen, synes jeg husker at jeg la på litt på lengden. Jeg har tatt en titt på prosjektbilder på Ravelry, og det ser ut som den sitter ganske bra på, om enn ikke like bra som den "vanlige" typen.

    Ha en fin dag! :)

    SvarSlett
  2. Det var et fint lite sett😀.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg