Nytt lue-design: Aasne

Endelig kommer det noe nytt fra meg. Dette er ei lue som jeg strikket for mange år siden. Den gangen skrev jeg ikke ned oppskriften, men tok et bilde av lua. Nå har jeg sett på bildet, strikket opp et par modell og skrevet ned oppskriften. 
Her er Aasne: Jeg har strikket begge modellene i Filcolanas Peruvian Highland Wool på pinner 4,5mm. Man kan med fordel ha tykkere pinner på selve mønsteret, så det er oppført i oppskriften.
Likte du lua, og fikk lyst til å strikke den kan du kjøpe oppskriften i min Ravelry-butikk.Garnet fra Filcolana er ikke å få kjøpt i så mange butikker i Norge (tror jeg), så derfor har jeg kommet med flere forslag til garntyper som er lette å få kjøpt her i landet. Jeg irriterer meg nemlig grønn over de som lager oppskrifter til garn man knapt eller ikke har hørt om, og langt mindre vet hvor man skal få kjøpt! Sånt kaller jeg jåleri og arroganse! Vær gjerne uenig med meg, men det er min hjertens mening. 
Det var dagens utblåsning! Det føltes ganske god, faktisk :)

*****
Jeg ønsker dere alle ei riktig god helg! 

Stor klem til dere alle!

Kommentarer

 1. Lekker lue! Fint og mildt i dag, men har faktisk brukt lue noen ganger i høst også.

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Så flott den ble. Flink du.
  klemz

  SvarSlett
 3. Herlige lue... så fine mønster :-)) I dag vi har fantastisk solen, herlig ute, vi tar en tur i skogen...
  gull høsten. Ha koselig helg. Klem fra Viola

  SvarSlett
 4. Lue var kjempefin! Så dekorativ strukturstrikk! Garnet du har brukt har jeg ikke hørt om, fint at du skriver alternativer. Jeg bruker mest garn fra de "vanlige" norske produsentene. Men jeg ser det er veldig mye spennende garn fra nettbutikker som mange strikker i og skryter av.

  SvarSlett
 5. Den var flott! Spennende struktur/hullmønster. Og veldig greit med "vanlige" garnalternativer, ja. Ikke alt som er like enkelt å få tak i.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg