Naturlig harmoni

Jeg hadde begynt å strikke et pledd for lenge side, men jeg ble aldri helt fornøyd. Og blir jeg ikke fornøyd, er sjansen stor for at det aldri blir brukt.
Dermed ble pleddet liggende i kurven, og jeg så til det med jevne mellomrom. Til slutt ble jeg enig med meg selv at det var best å rekke det opp. 
Nøstene la jeg tilbake i kurven, og da slo det meg hvor vakre farger det egentlig er!Alt garnet har jeg plantefarget selv, og da føler jeg et eget "eierskap" til det, om det går an å si det på den måten. 
Og det er noe med det garnet som har fått farger fra naturen: de harmonerer så godt sammen! 

Jeg skal selvfølgelig strikke noe fint av det. Men hva, det vet jeg ikke ennå. Enn så lenge har jeg ikke klart å sette lokket på kurven, men har den stående i stua hvor jeg ser den ofte. Jeg synes rett og slett at fargene er vakre!


*****

Ha en fin dag! 

Stor klem :)

Kommentarer

 1. Absolutt enig med deg; kjempefine farger på garnet! Og så artig at du har plantefarget det selv!
  Ha en fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 2. Så nydelege fargar på garnet, og så kjekt å ha farga det sjølv. Blir spennande å sjå kva du strikkar av det. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 3. så fine farger.veldig deilige å ha noen sånne kurver stående som man får litt inspirasjon av.
  Spent å se hva du strikker av dette :)

  SvarSlett
 4. Sånne vakre nøster fortjener å bli vist fram. Og de kan helt sikkert bli til mye flott! Det er ikke gøy å rekke opp igjen et stort prosjekt, men nå får jo garnet en ny sjanse.

  SvarSlett
 5. Fint blikkfang :) Dette kan du jo bare ha stående til pynt :D

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg