Alpakkaluer, Restegarn-prosjekt #5

Jeg trodde selv at jeg hadde god kontroll på garnet mitt. Sånn at jeg har diverse alpakka i en kasse, Gjestal ull i en annen osv. 
Men så hadde jeg ikke helt kontroll allikevel, for da jeg dukket ned i noen kurver, fant jeg diverse rester av alpakka, gitt! Merkelig det der! Trodde selv at jeg hadde brukt opp resten av alpakka-garnet mitt for lenge siden. Til disse luene har jeg brukt en stor rest av noe alpakka fra Pickles. Husker ikke hva det heter, men jeg synes den grågrønne fargen er veldig pen. 
Det grå og hvite er Drops alpakkaJeg har strikket begge luene med dobbelt garn på pinner nr. 4,0 mm. Hvor mye garn som gikk med til begge to, har jeg ikke veid. Men, jeg hadde nok 50-100 gram av grå og grønn før jeg startet, og bare en liten rest av hvit.

Det verste er at jeg ikke er trygg på at alt alpakka-garnet nå er oppbrukt. Det kan fortsatt dukke opp mer........ Selverkjennelsen tilsier at jeg ikke har helt orden i garnet mitt!


*********
Ta vare på hverandre! 

Stor klem!

Kommentarer

 1. Åh, det er da ikke så slemt at finde garn, man ikke vidste, at man havde som at savne noget, man troede, at man havde - fine huer :)

  SvarSlett
 2. Tenk å kunne trylle fram to fine luer av garn man egentlig ikke har! Jeg driver med smånøste-strikk i finull. Toving av barnehagevotter. Et prøveprosjekt så langt. Venter småkarene til påske og regner med det trengs flere vottepar.

  Takk for hyggelig hilsen!

  God onsdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Garn kan ha en tendens til å gjemme seg her også :) Du fikk to fine luer av dette ekstragarnet. Gode og lette i alpakka kan jeg tenke meg :)

  SvarSlett
 4. Ja vel, alpakka er så fint garn, det kan ikke være til skade, og heller garn er skjøvet ut for å kaste :-)))
  Vakker lua. God helg jeg ønsker deg. Klem fra Viola

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg