Verdens kjedeligste blogg-tema: sokker!

JA, jeg vet det. Sokker er det kjedeligste man kan vise fram. Men jeg må gjøre det allikevel. Jeg kjøpte meg et nøste til med Novita 7 Bröder. Denne gangen skulle det bli sokker. Jeg hadde et nøste på 150 gram, og det står på nøstet at det skal være nok til ett par sokker.
Nå valgte jeg å bruke garnet "fortløpende" og ikke lete meg fram til fargene for at sokkene skulle bli like. Gadd rett og slett ikke å sløse med garnet på den måten, for det man klipper av er som regel så lite at det ikke er brukenes til noe annet. 


Da sokkene var ferdig, var det mye garn igjen på nøstet. Derfor veide jeg sokkene, for å se om nøstet ville rekke til et par sokker til. Sokkene veide 75,4 gram. Da skulle det holde til et par til hvis jeg strikket litt kortere skaft på dem. Det gjorde det: Etter dette paret, hadde jeg igjen ca. 1 meter med garn. Flaks kaller jeg sånt! 
Egentlig liker jeg sokker med langt skaft, men jeg får leve med disse allikevel. At jeg fikk to par på ett nøste synes jeg var bra. Så det er en fordel å ha små bein noen ganger også. 
Hva jeg synes om fargene? Hmm... tror ikke jeg kjøper maken en gang til, for å si det sånn! Men, sokker er sokker, og da duger alle farger, bare de er gode og varme.

***********
Ta vare på hverandre! 

Stor klem!

Kommentarer

 1. Åh nei, sokker er noe av det beste. Disse ser jo så herlige ut. Håndarbeid er så viktig at det aldri blir kjedelig :-)

  SvarSlett
 2. Fine farger på sokkene dine, og de er langt fra kjedelige. Jeg nøster heller aldri av for å få to like. Noe av vitsen med flerfarga garn blir jo borte da, synes jeg.
  Ellers har jeg funnet fram feriekofferten. Prøver å begrense hva jeg putter oppi, men ikke når det gjelder garn. Gleder meg til å bade i sjøen og sløve på solsenga.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Fine sokkar, som eg syns du absolutt skal visa fram :) God helg.

  SvarSlett
 4. Sokker er da ikke kjedelige! Gøy at du fikk to par av nøstet, og litt artig at de to siste ble like.

  Jeg bryr meg heller ikke om fargene på sokker. De skal uansett ned i et par støvler. Men disse var jo fine, de.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg