FINN TO FEIL!


1001,1002,1003. Ja, det er vel ikke behov for like lang reaksjonstid her som i trafikken..... eller?
Disse vottene er resultatet av en kveld på ei hytte med "litt" dårlig arbeidslys på kvelden. En feil, ja. Men det er også en hyllest til Rauma Ullvarefabrikk som har så utrolig mange fargenyanser på Finull-garnet sitt! Jeg så rett og slett ikke at det var to nyanser av grønt på de nøstene jeg brukte. Oppdaget det ikke før vottene var ferdig, og de var på vei til vaskemaskinen. Den ene votten er ensfarget, men den andre har fått en lysere nyanse, med mørkere tommel. Ja da! Slurv eller sjarmerende? Ja, det kan i aller høyeste grad diskuteres. Men, jeg trøster meg med at de nok kommer til å varme noen små hender allikevel. 

Størrelsen er 6-9 år.
Jeg har brukt mønsteret fra "Månetoppen - strikkeoppskrifter til blånisser og rødnisser" fra  Rauma Ullvarefabrikk . Min absolutte favoritt når det gjelder tova barnevotter! 
Dette lille oppskriftheftet er virkelig verd å kjøpe. Og jeg har ikke fått betaling for å si det! Bare sånn for å ha sagt det, liksom....

***********

Ha det bra, folkens!

Stor klem :)

Kommentarer

 1. Jeg syntes det ble en artig vri, deilige små votter og de blir nok godt mottat !

  SvarSlett
 2. Det gjør ikke noe, synes jeg. Tova votter i Finull er bankers uansett fargeforskjell. Det spørs om jeg må skaffe meg det heftet. Takk for tips! Har nettopp gått en liten tur før mørket falt på, og nå blir det nok strikking og TV resten av kvelden.

  Riktig god lørdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Vakker varme. Jeg syntes det er i orden og barna kan finne bedre venstre og høyre :-)) God søndagskveld. Klem fra Viola

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg