onsdag 16. november 2016

Selbuvotter til barn

Fy Søren så kjedelig dette ser ut. Jeg har bladd meg litt tilbake her, og ser at jeg har votter og luer annen hver gang. Jeg beklager det, men jeg strikker mer tilbehør enn store plagg, ganske enkelt fordi det er det jeg stort sett designer. 
Men nå har jeg funnet fram ei gammel, god oppskrift igjen og strikket et par Selbuvotter: Størrelse 2-4 år
Garn: Gjestal Vestlandsgarn
Oppskriften er fra Rauma Ullvarefabrikk, og er i boka "Norsk Småstrikk" (Redaktør Karen Marie Vinje, Embla forlag 2011) Denne boka har jeg brukt så mye nå, at den åpner seg selv på denne oppskriften. Det er et godt tegn! Bare så det er sagt: boka er fremdeles i salg, så dette er ei bok jeg virkelig kan anbefale. (Og jeg får ikke betalt for å si det 😉)

Og så lover jeg at jeg har litt annet å vise fram senere. Jeg må bare få fram strykejernet og dampe noe små plagg først..... Men, det kommer!


***********
Ha det bra folkens!
Stor klem fra meg!

4 kommentarer:

 1. Søte, små selbuvotter! Minner meg om at det skulle jeg også ha strikka til julemarkedet, men tror ikke jeg rekker det. Det går i luer her....... Er nettopp ferdig med en porsjon goro. Skal prøve å selge noen kaker på julemarkedet i år også. Solgte bra i fjor, så kanskje? Jeg er jo så glad i å bake.
  Skal ut og spise middag sammen med damene på Uvdalsstugu i kveld, antakelig med bundingen i veska. Gleder meg.

  Ønsker deg en fortsatt god onsdag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Flotte vottar :) Høyrest ut som ei god bok.

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen. Jeg er også en sånn "periodestrikker" innimellom, altså at jeg strikker mye av en ting. Men man må jo strikke det man har lyst til, ikke etter hva som ser best ut på bloggen. Og vottene ble kjempefine :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!