GOD JUL!

I morgen er det julaften. Huset er vasket og pyntet, kakene i bokser og julematen i farta. Men det jeg gleder meg aller mest til, er at vår lille familie på fire kan samles, og vi kan ha noen rolige, fine dager sammen. 

Det er ingen selvfølge at alle gleder seg til jul. Dessverre er det mange som ikke føler at de har noe å glede seg til. Noen gruer seg til jul fordi de vet at alkoholen spiller hovedrollen i julefeiringen. Noen har ingen å feire jul sammen med, og føler seg veldig ensomme. Noen er rammet av sykdom eller sorg som hindrer gleden i å slippe fram, bare for å nevne noe.

Jeg vet hva det vil si når julen ikke blir det man forventer, som i vårt tilfellet, når alvorlig sykdom rammet oss i julen for to år siden.
I år er vi alle friske, og kan feire jul sammen på vår måte. Det er vi umåtelig takknemlige for, og det er det eneste som betyr noe for oss.
Men, jeg har et ønske, og det er at alle får en så god jul som overhode mulig der dere befinner dere i livet. 


Mine beste ønsker for jula til dere alle! 
Ta vare på hverandre!
💗💗💗

Kommentarer

 1. Ynskjer deg gode juledagar, og eit godt nytt år :)

  SvarSlett
 2. God juleaften - god jul deg og dine.
  Julehilsen og klem fra Viola

  SvarSlett
 3. god romjulstid og ja, dette var sanne ord !

  SvarSlett
 4. Jeg har feira med min nærmeste familie i Kristiansund og har ikke vært innom bloggen på mange dager. Ønsker deg fortsatt god romjul med dine nærmeste!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg