onsdag 8. februar 2017

Fargefest-genser #2

Rester er gøy, og det er bare fantasien som begrenser hva man kan bruke dem til. I november strikket jeg to barngensere av små rester av babyull og strømpegarn. Den første i blått og grønt, viste jeg fram HER
Det er ikke en godt skjult hemmelighet at jeg er glad i varme farger, derfor liker jeg fargene i denne genseren veldig godt: Denne er ca. størrelse 0-3 måneder. Pinner 4,0 mm.
Denne genseren er også strikket ovenfra og ned. Som sagt tidligere, ingen teknikk jeg er spesielt glad i, men veldig praktisk når man skal bruke opp rester. 

Her har jeg brukt rester i lilla, rosa, rødt, oransje + noe strømpegarn med litt lysere nyanser (men som inneholdt oransje) 
Husker ærlig talt ikke hvor mye garn som gikk med til denne, men siden jeg brukte ca. 170 gram til størrelse 6-9 måneder, er det jo en del mindre enn det. Kan ikke få veid nå heller, fordi den ble med i posene til Frelsesarmeen før jul. Forhåpentligvis varmer det et liten kropp nå :) 

Har du en del restegarn, og er usikker på hvordan du skal bruke dem, har jeg gitt noen "grunnregler" i dette innlegget

***********
Ha det fint alle sammen! 

Stor klem :) 

3 kommentarer:

  1. Kjempefin genser! Ser ikke ut som restegarn, fargene er veldig fint fordelt. Veldig kjekt å få brukt opp masse smårester. :)

    SvarSlett
  2. Super restegarn genser. Gledelig fargene.
    Hilsen fra Viola

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!