tirsdag 28. april 2020

Stines babykjole

Det er noen år siden nå, at jeg lagde oppskriften til denne babykjolen. Den er veldig enkel å strikke, og er et supert restegarn-prosjekt. 


Stines babykjole, størrelse 0-4 mnd. 
 Garn: Peruvian Highland Wool fra Filcolana 
Pinner nummer 4. 
(Tilgi meg de dårlige bildene. Lilla er en umulig farge å ta bilde av. Jeg får det i hvert fall ikke til! )Disse supersøte ugleknappene kjøpte jeg for flere år siden. Ante ikke hva jeg skulle bruke dem til, men plutselig dukke det opp et egnet objekt. 
Oppskriften finnes i min Ravelry-butikk


Ta vare på hverandre i disse vanskelige koronatider, og husk at det blir bra en dag 💗

5 kommentarer:

 1. Søte babykjolen har du strikket, Guri. Nydelig med de vakker knapper.
  Jeg svarte deg på bloggen min. Boken er oversatt fra engelsk. Alle målinger og beregninger i boka er gitt i centimeter og Inch. "La oss strikke et flott stykke fred sammen, hver kjærlige maske fylt med vennlighet og respekt for de mange fargene og fasongene til alle levende ting." Utdrag fra boken av Beth Brown-Reinsel. Klem Viola

  SvarSlett
 2. For ein fin kjole :) Fine fargar og søte knappar.

  SvarSlett
 3. Så søt kjole :) Det er visst lenge siden jeg har vært innom her hos deg. Mye fint du har strikka i det siste. Det er godt å ha håndarbeide å kose seg med når dagene er som nå. Ha det godt!

  SvarSlett
 4. Ja, jeg så boken på amazon på engelsk :-)
  Hilsen til deg Guri og ha en veldig fin uke.
  Viola

  SvarSlett
 5. Mitt navn er Lilian N. Dette er en veldig gledelig dag i livet mitt på grunn av hjelpen Dr.saguru har gitt meg ved å hjelpe meg med å få tilbake eksmannen min med hans magi og kjærlighetsform. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og søkte skilsmisse, men da jeg kom over Dr.saguru e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få tilbake eksen sin og hjelp til å fikse forholdet. og få folk til å være lykkelige i forholdet deres. Jeg forklarte situasjonen min til ham og søkte deretter hans hjelp, men til min overraskelse fortalte han meg at han vil hjelpe meg med saken min, og her feirer jeg nå fordi mannen min har forandret seg totalt for godt. Han vil alltid være hos meg og kan ikke gjøre noe uten min gave. Jeg nyter virkelig ekteskapet mitt, for en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett fordi Dr.saguru virkelig er en trollformler. TRENGER DU HJELP, SÅ KONTAKT DOKTOR SAGURU NÅ VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183  Han er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt. og er også perfekt i
  1 KJÆRLIGHETSSTAVELSE
  2 VINN EX TILBAKE
  3 FRUKT AV LIVMEREN
  4 STAVEKAMPANJE
  5 STAVEBESKYTTELSE
  6 FORRETNINGSSTAV
  7 GOD JOBB STEVELSE
  8 LOTTERISTANKE og RETSAKSSTAVELSE

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!