Uglelue 1. forsøk

Dette er mitt første forsøk på å strikke ugle - lue. Igjen er jeg inspirert av den flotte uglelua G-Anette har  laget flere av. Bare se HER. Jeg har ikke hatt mønster, så jeg ble ikke helt fornøyd med toppen. Prøvde meg først på å strikke bare vrangt, men det ble "pløsete" og stygt, så det rekket jeg opp igjen. Valgte å strikke glattstrikk istedet. Kunne jo gått over til tynner pinner, men det tenkte jeg ikke på før jeg var ferdig. Men det får være som det er. Litt søt ble den allikevel, synes jeg. Den er strikket i størrelse 3-5 år i dobbel tråd babyull. Til øyne har jeg brukt små gullperler.... ikke optimalt det heller, men det var det eneste jeg hadde for hånden.

Og så ble det et par sokker til Tora i går av litt restegarn:

Kommentarer

 1. Er sikker på at lua blir fin på hodet. Tror forresten jeg har oppskrift på uglesokker et sted. Synes det uglemønsteret så litt kjent ut ja.
  Ha en fortsatt fin helg :))

  SvarSlett
 2. Kjempefin uglelue, og sokkene var også flotte:)

  SvarSlett
 3. Syns den ble kjempeflott! Det ble jo veldig fint med rettstrikk på toppen og fellingen ser veldig pen ut.
  Du sier at du ikke har hatt mønster? Det mønsteret jeg har brukt ligger her: http://www.tittei.net/Patterns/bubo%20bubo.pdf
  Det eneste jeg har endret på er at jeg har laget vrangbord (slik som du). Ble jaggu inspirert tilbake nå...tror jeg må starte på en uglelue selv :)

  SvarSlett
 4. Kjære vene har du virkelig strikket denne etter kun bildet på bloggen min?! Du er ikke sann :) Så flink du er! Og heretter skal jeg blir flinkere å linke til mønster som faktisk ligger tilgjengelig på nett. Jeg lover :)

  SvarSlett
 5. Til G-Anette; ja sånn blir det når jeg sniker og tar ideer fra deg! Er ikke spesielt flink, men liker små utfordringer :)

  SvarSlett
 6. fyste gong eg er innom bloggen din. Masse fint her du har laga.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg