Overraskelse i posten i går :)

I går fikk jeg postsending fra Gjestal. Jeg var blitt lovet garnprøver av et raggegarn som heter Ragg Soft, og det fikk jeg! Hele ni nøster! Men den store overraskelsen var mange, (og da mener jeg virkelig MANGE!), nøster med Silja strømpegarn! Jeg har lovet å gi en tilbakemelding hvorvidt jeg reagerer allergisk på dette garnet, og det gjør jeg så mer enn gjerne!
Ragg Soft ser slik ut:
Sammesetning (ull, nylon, akryl), tykkelse og tvinning er som Labbetuss-garnet, så jeg mistenker at det er samme garnet som skal markedsføres i en annen butikk-kjede. Labbetuss føres jo av Europris.. Men dette er bare hva jeg tror.....

Det fine er at jeg ser ut til å tåle dette garnet. Jeg strikket ett par barnesokker i går kveld, og det ser ut til å gå greit med både nese og øyne! Jippi!

Hva Silja - garnet angår, vet jeg at jeg tåler dette! Det er tynt, men siden jeg har fått så mye garn, kan jeg bruke det dobbel til herresokker. Da er jeg reddet denne høsten i alle fall.

Er det noen sak å være glad, sier jeg bare! Dette kaller jeg god service fra Gjestal!!!

Kommentarer

 1. Så bra!!! Flott at du tåler garnet, og artig at du fikk så mye fint garn:)
  Det så jo fint ut:) Lykke til videre med sokke-strikkingen!

  SvarSlett
 2. Ja, dette var bra servise må jeg si. Flott at du tåler dette garnet da.

  SvarSlett
 3. Så bra at du tåler garnet. Jeg har heldigvis ikke merket slikt av annet enn når jeg strikke av bomullsgarn. Da blir jeg helt tett. Flott service av Gjestal!

  SvarSlett
 4. Fikk pakke jeg også i dag, tusen takk! Den ene knappen er alt brukt. :o)

  Flott service fra Gjestal, nå har du litt garn å velge mellom. Dobbel Silja blir veldig bra, det har jeg også strikket av.

  Ønsker deg en god helg! *klem*

  SvarSlett
 5. Så flott! Her blir det mye fint tenker jeg!

  SvarSlett
 6. Så bra at du tåler garnet og herlighet for bra service. Det er bare å ta av seg hatten for Gjestal. Kos deg med garnet og lykke til videre :0) Klem fra meg..

  SvarSlett
 7. Har kjøpt en del av det garnet jeg også:) Kjempefint garn.

  SvarSlett
 8. Ja dette kan man kalle god kundebehandling:) Ser ut som garnet har fine farger også:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg