Skulle bare...

Ja, nå har jeg klart det igjen; jeg er en mester til å skape små uhell for meg selv.
I dag trengte arbeidslysten seg på og jeg skulle fjerne klistremerker  fra noen kleshengere. Så fram med vindusskrape og nytt barberblad må vite!


Alt gikk som en drøm... helt til den nest siste kleshengeren!
Da glapp jeg gitt, og barberbladet satt i den venstre pekefingeren min istedet.  Det jeg sa da er ikke egnet på trykk! Det gjorde noe inn i granskogen vondt, og blødde så det så ut som et middels stort slakteri her....

Nå er fingeren godt polstret og jeg har fått klar beskjed av den kjære gubben min om å holde meg langt unna både kniver og strikkepinner  resten av dagen. Så nå er jeg ganske så sur på meg selv for at jeg ikke kunne følge rådet jeg alltid har gitt mine unger; bruk alltid kniven vendt bort fra kroppen!!! Men jeg skulle jo bare...

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe; nå kan jeg jo blogge litt med god samvittighet!
I helga skulle jeg være flink å strikke bare sokker... trodde jeg! Istedet ble det to barnevester i alpakka, en i størrelse 1 år og en i størrelse 4 år  + en genser ca. størrelse 1 år OG ett par herresokker. Her er jenta si som holder på prinsippene :)
( Bildene er bare tragiske, men det er vanskelig å ta fine bilder med kompaktkamera og blits. Noen som kjenner seg igjen vel???? )

Og hvis jeg skal være helt ærlig, er det ikke sikkert jeg klarer å holde meg unna strikkepinnene i kveld heller. Jeg har tenkt på det nemlig, at hvis jeg strikker noe som skal toves så er det ikke så viktig at det er jevnt strikket... Jeg ser muligheter! Yes!

Kommentarer

 1. Uff.. stakkars pekefinger! Men god strikkeplan du har der altså! og FINE ting du har strikket!

  SvarSlett
 2. Huff så uheldig. Jeg har også skjert meg i fingeren og det er utrolig vondt og blør veldig. Fine ting du har strikket til barn!

  SvarSlett
 3. Au da ,den fingeren har det nok ikke helt godt nå.Flotte vester og genser ,du har strikket.

  SvarSlett
 4. Så mye fine plagg du har strikket.
  Hørtes ikke godt ut å kutte seg i fingeren med barberblad,får frysninger her jeg sitter,håper at det går godt med deg og fingeren fremover.

  SvarSlett
 5. Huffa meg, "gjør som jeg sier og ikke som jeg gjør" er det noe som heter:D
  Uansett planer, du får unna noen flotte prosjekter, men ta vare på fingeren litt nå!!
  God bedring og ha en fin kveld, klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. HUffameg *trøste og blåse*.
  Håper ikke kuttet ble for ille.
  Fine ting du har strikket, som alltid:)
  Ha en super kveld, med eller uten strikkepinner:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg