Ikke akkurat perlevenner

Det er ingen hemmelighet at symaskinen og jeg ikke er perlevenner; den gjør aldri det jeg vil og den syr raskere enn jeg tenker.... ;(  Mulig det sistnevnte har noe med at jeg er litt for hard på "gassen" 
Noen ganger lar jeg meg allikevel forville til å ta fram maskinen, og plutselig oppdager jeg at det er litt moro allikevel.... da jeg hadde reparert det som skulle repareres av klær, tok jeg fram en del små rester med stoff. Startet veldig forsiktig med noen poser:
Disse posene kan man kalle "to sider av samme sak", for her har jeg tatt i bruk de restene jeg hadde, for å lage posene så store som mulig. Derfor er sidene forskjellige på begge to. Den største er ganske nøyaktig dobbelt så stor som den andre...
Hvor stoffene kommer fra? De arvet jeg etter ei venninne for en ti års tid siden....
Men jeg må jo vise at det er en viss progresjon i det jeg gjør:
Disse tre posene er sydd av rester etter noen lampeskjermer jeg sydde for noen år siden. Noen rester av blonder gjorde susen.... :)
Da vi var på Projo Strikketreffet var det ei dame der som hadde noen smarte poser som hun hadde strikketøyet sitt i. Jeg har prøvd meg på slike også:
Frøken Snupp hadde gardiner med Betty Spagetti på for rundt ti år siden, og jammen var det ikke en rest bortgjemt i skapet... 
Da mannen i huset fikk se dette, lurte han på om jeg hadde lagd telt så ekorna kunne campe i hagen.....  Tenk å fornærme en kreativ sjel på den måten... 
Men han hadde unektelig et poeng; den er litt i største laget. Har vel en 5-6 nøster med garn i denne da jeg tok bildet... men da er den til STORE strikketøy... nemlig ;)
Det neste ble ett nummer mindre: 
Denne er det ganske praktisk størrelse på. Her har jeg et nesten ferdig alpakka sjal + ett halvt garnnøste inni :)
Skjønner at jeg begynner å gjenta meg selv nå, men den neste posen må jeg vise dere fordi jeg bare elsker det stoffet :) 
Glorete som bare det, men har ikke disse musene personlighet, så vet ikke jeg :
Frøken Snupp strikket og tovet seg toalettmappe da hun skulle på leirskole i 6.klasse, og dette stoffet hadde hun som for i den. 
Så til englene mine;
Jeg bare elsker disse enkle, naive englene :) 
Mens SGS fortsatt fantes, kjøpte jeg en "rest" på en 5-6 meter av dette stoffet, og tar det fram og bruker litt av det nå og da. Nå er det bare små rester igjen, men det er nok til et par poser til.....
Så til dere som er blitt forvillet til å tro at jeg kan sy:
* avstands-bilder viser ikke detaljer
* detalj-bilder er tatt med omhu
* dere får aldri se vrangen
Konklusjonen min er at hvis jeg hadde sydd en hundre poser til, kanskje de hadde blitt bra... men jeg gleder meg over at jeg har klart å sy i glidelåser og ut fra mitt ståsted må jeg si meg ganske fornøyd med resultatene. Og det gir en god følelse å vite at jeg syr av utelukkende av gamle rester ;)


Ønsker dere alle en fin dag :) 
Håper været er bedre der dere er - 
her hos meg er det åpen himmel...

Kommentarer

 1. Her var det da mye flott. Kan ikke fatte at du ikke er perlevenn med symaskinen. Det ser da ikke slik ut :-)

  SvarSlett
 2. Synes de var kjempefine jeg.

  Jeg har funnet fram et gammelt sengetrekk som jeg brukte som barn, og har tenkt å prøve å sy en skittentøyspose etter hvert ;)

  SvarSlett
 3. Jeg syntes posene dine ser flotte.Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett
 4. Skjønner ikke at du ikke ser det vi andre ser :) Du og symaskinen er perlevenner . Flotte poser du har laget , klem fra Bente :)

  SvarSlett
 5. Så fine poser :)
  Tar innimellom frem symaskinen jeg også, men jeg er nok bedre venn med strikkepinnene enn med symaskinen ;)
  Har en plan om å ta et par sydager når jeg får sommerferie, det blir vel fort noen dager med regn, og da kan det være hyggelig med litt kreative aktiviteter! God helg til deg! klem

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg