Sjal nummer to i sommer

Det er noe rart med sjal; jeg blir aldri lei av å strikke dem :) Da jeg var på Projo-treff kjøpte jeg meg to hesper med Malabrigo Rios, et alldeles herlig merino-garn. Men dum som jeg var, fant jeg ikke ut hvor innfargingsnummeret sto på hespene, og skravla gikk som vanlig, og derfor glemte jeg helt å spørre også. Resultatet ble derfor at jeg kom hjem med to hesper med ulik innfarging... :(
Men da var det jo bare å gjøre det beste ut av det; strikke noe som jeg ikke trengte mere enn en hespe til. Vanskeligere var det ikke :)
For å drøye garnet har jeg strikket annen hver rille i Malabrigo Rios og Drops Karisma, og brukte vel 100 gram Malabrigo og nesten 150 gram Karisma. Det ble kjempemykt og deilig !!! Og enda har jeg en hespe Malabrigo Rios igjen, slik at jeg kan lage meg ett til, med en annen bunnfarge :)

***********************


Ha det godt alle sammen!

Kommentarer

 1. Nydelig sjal! Går å lurer på om jeg skal strikke meg et også, har noen fine nøster liggende.
  Bordet ble jo fint da :)
  Ha en fin søndag, klem.

  SvarSlett
 2. Hei Guri!
  Så lekkert bord du har. Og når det blir litt slitt har du jo topp mote med hjemmelaget shabby chic.
  Sjalet ditt har trolig fine farger, du venter vel på kjøligere dager nå, så du kan bruke de fine sjalene dine.
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 3. Så flott sjal. Bordet ser veldog fint ut. Ønsker deg en god søndag!

  SvarSlett
 4. Så flott sjal du har strikket

  SvarSlett
 5. Sjalet ble flott! Jeg kjøpte også det garnet, så det ligger på vent. Har ikke sjekka innfargingsnummeret, men da vet jeg jo hva jeg kan gjøre hvis det skulle være forskjellig. Nå holder jeg på med innspurten av teppet mitt og igårkveld var det faktisk litt kjølig så da satt jeg med teppet over beina mens jeg strikka på kanten øverst :)

  SvarSlett
 6. Nydelig sjal og flott bord. Er innfargingsnummret på garnet forskjellig, strikk med annenhvert hespe, annenhver omgang da går det fint. ANBEFALER DET BESTANDIG MED HÅNDFAGET GARN OGSÅ MED SAMME INNFARGNINGSNUMMER. Ingen hesper blir helt like.

  SvarSlett
 7. Godt å ha deg tilbake igjen for fullt ;)

  SvarSlett
 8. Sjalet var kjempefint, supert å finne noe man kan bruke garnet til, og enda kjekkere når man kan strikke ett til med andre farger.
  Bordet du har ordnet ble jo fint det også, og jeg tror ikke noen kommer til å se det du ser.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg