Barbie-tøy og litt til....

Jeg har strikket flere dukkeklær i det siste, men har ikke kunnet vise dem her før i kveld. Det var nemlig min lille modell som skulle få dem i gave, og i kveld har hun fløyet sammen med mamma hjem til mormor og morfar i Litauen. Da hun fikk gavene fra meg sa jeg at hun kunne ta dem med i sekken sin og åpne pakkene når hun kom på flyet. Regner med at flyturen går litt raskere når hun har noe å leke med.
Som jeg har nevnt tidligere strikker jeg ikke mønsterstrikk på dukkeklær, men de behøver ikke bli kjedelige for det. Friske farger og striper gjør susen. Og pelsgarn - et gufs fra nittitallet synes  mange barn er kjeeeeempefint! Og siden det fortsatt er igjen litt i posen, blir det brukt til dukkeklær.

Julekjolen; strikket i dyp rød ull og hvitt pelsgarn

Kort kjole i ull og pelsgarn....

Barbie må kanskje jobbe i romjula hun også, og da passer det vel med en enkel kjole..... 
Strikket i ull som jeg tidligere har farget med Icing colours

For late dager: genser og bukse strikket i Ragge Sport (Gjestal) 
*****
Som alle kan se er bildene mine langt under gjennomsnitt i kvalitet. Det skyldes at jeg har kjøpt meg nytt kamera, og jeg har ikke åpnet bruksanvisningen ennå..... Fikk heller ikke tatt nye bilder, for da var alle antrekkene allerede gitt bort. 
*****
Ellers har jeg strikket noen sokke-par i det siste: ett par gikk i posten uten at jeg tenkte på å ta bilde en gang. Men disse to parene skal jeg levere i morgen; 

Jeg har fått litt dilla på falske fletter. Synes det gjør seg så godt på så mye, også på sokke-skaft. Begge parene er strikket i Sports Ragg (Gjestal) . Dette strømpegarnet er litt tykkere, og kan minne om Big Fabel fra Drops. Dessverre er det mange glorete farger i dette garnet, og det er ofte utsolgt for de ensfargede variantene på Sparkjøp, så derfor ble det ett par blå og ett par røde.  Håper det blir godtatt av den unge damen som skal ha dem; hun ville nemlig ha ensfargede sokker og ikke glorete.... 
*****
Nå drar det seg veldig fort mot juleaften, men ikke glem å kos dere litt de siste dagene før jul også da! Jula kommer uansett den, og det er jo kjekt å ha litt overskudd igjen da også! 
Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. Hei!
  Mye flott til Barbie, beundrer deg som orker å holde på med så små plagg.
  Enig med deg om at falske fletter er anvendlig til mye. Har ofte brukt dem på sokker selv, både skaftet og oversiden av foten.
  Liv

  SvarSlett
 2. Tenker hun ble glad da hun åpnet pakken! Lekkert!

  SvarSlett
 3. Flotte dukkeklær. Blir nok glad når de blir pakket opp.
  Sokkene er kjempefine

  SvarSlett
 4. Så herlige barbieklær :O))) Kan tenke meg hun storkoste seg på flyturen med denne flotte gaven. Ønsker deg og dine en riktig God Jul og et Godt Nyttår :O) Kos deg masse i jula , så blogges vi videre i 2012. Stor juleklem fra Bente :O)

  SvarSlett
 5. Kjempefine barbieklær du har strikket. Veldig moro å se. Blir nok å prøve meg på noe slikt en gang i tiden... ^^

  Jenta mi vokser som et ugress, og lestene hun fikk av deg har nok desverre måtte pakkes ned.. Men siden de var så nydelige tenkte jeg at jeg skulle prøve å strikke et større par fra oppskriftene dine ^^ Blir spennende om jeg får det til.

  Du får ha God jul og godt nytt år ;) Så håper jeg å komme ut på den andre siden med litt flere oppdateringe på min blogg..

  Klem fra meg ;)

  SvarSlett
 6. De dukkeklærne gjorde nok stor lykke!
  Ønsker deg en riktig god jul!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg