Desembergave

Ja, på lørdag fikk jeg årets siste gave fra Garnvennen min. Og SÅ masse fint!! Se bare her: 
Hele fire nøster av det lilla Ragge Sport-garnet som jeg ønsket meg så veldig! Den fargen er bare så kjempefin! Synd at bildet mitt er så dårlig at det er vanskelig å se fargen skikkelig. 
To nøster Alpaca Fashion... jeg er helt enig med deg Lena; fargen er bare nydelig! Dette er en farge som både Frøken Snupp og jeg kler, så det spørs hvem som ender opp med dette garnet..... 
I tillegg fikk jeg søte juleservietter og en aldeles sjarmerende nisse-magnet. Visste du at jeg samler på kjøleskapmagneter, Lena? 
Og det siste som var i pakka var denne: 
Er den ikke flott!? Den er vel egentlig til å henge på juletreet, men jeg vurderer å henge den i et vindu istedet. Da drukner den ikke blant den andre pynten..... 
Tusen, tusen takk, Lena! Dette var en kjempefin gave!!! Også er det så moro med en pakke som jeg kan pakke opp før jul, og det med god samvittighet :)
Pakken til deg er sendt, så jeg håper du har den på mandag :)
*****
Ønsker dere alle en fin uke!
Stor klem fra meg :)

Kommentarer

 1. Heldige du :) koselig med pakker før jul også da! Nydelig lilla farge foresten.

  SvarSlett
 2. Så herlig pakke pakke du fikk Guri:O) Det har jeg også fått av deg :O) Tuuusen hjertlig takk , gleder meg til å prøve garnet . Ser for meg et par tova votter kanskje , klem fra Bente :)

  SvarSlett
 3. Her var det virkelig mye flott :-)

  SvarSlett
 4. Det er morro med gaver. Jeg fikk gaven din i posten på fredag, så tusen takk :) Gleder meg til å prøve ut noen av oppskriftene på halsene.

  SvarSlett
 5. Så bra at du ble fornøyd med pakken, gleder meg til å se din:). Er så glad for å gi deg det lilla garnet, for det er jo bare så herlig farge, og deilig garn! Og det fashion garnet tror jeg at jeg må få kjøpt noen nøster av selv:) det var visst de siste som var i butikken nå som var å få tak i her i byen ivertfall. Gleder meg skikkelig til å se hva du bruker dette garnet til:) klem

  SvarSlett
 6. ÅÅÅ... det er jo alltid morro meg gaver :)
  Hver gang jeg bestiller noe fra nett, så glemmer jeg akkurat hva jeg bestiller og noen ganger blir jeg veldig overrasket, men så er jo jeg blond da :)) Hihi...
  Det var overraskende mange innom i helgen og jeg solgte bra og flere også... og så var det noen som ikke solgte noe nesten, kommer jo litt an på hva folk er ute etter !!!
  Ha en fin morgendag, klem.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg