søndag 29. januar 2012

Ny barnegenser/tunika

Jobben med å lage en ny oppskrift på genser tar tid. Med kuleramme, blyant og papir skal alt beregnes etter at jeg har gjort meg opp en mening om hvordan genseren skal se ut. Denne gangen ville jeg har en oppskrift med to lengder på bolen, slik at man kan velge om man vil strikke genser i vanlig lengde, eller en tunika. Så strikker jeg en tunika, og ut i fra den kan jeg se om jeg må forandre noe på oppskriften. 
Denne jobben er nå gjort, og min lille modell stilte villig opp på foto-seanse: 
Tenk så heldig jeg er som får "låne" denne frøkna innimellom! Hun blir stadig mere seg selv foran kamera,  og desto artigere er det å ta bilder også. Unger er unger og må få lov til å være det! At vi hadde det morsomt da bildene ble tatt, er det vel liten tvil om :)
Og for de som lurer, noen fakta om genseren: 
Garn: Gjestal Safir naturhvit og grå + lilla som jeg selv har farget med blåtre. 
Pinner nr. 3 og 3,5.

**********
Ha en fin dag alle sammen! 
Stor klem :)

6 kommentarer:

 1. Veldig fin ganer. Flott modell også :-)

  SvarSlett
 2. Du er heldig som har en så fin modell å låne. Det gjorde seg veldig godt med den lilla fargen på kantene. Og så heldig du var som fant Tjorven dukke med lyst hår til og med, da fikk du jo drømmen oppfylt, om enn litt sent :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott genser,tunika du har strikket. Fine farger på den.

   Slett
 3. Du er en flittig og flink kvinde Guri :-))

  Fin Mandag

  SvarSlett
 4. Den var flott da :O) Og jommen er du heldig som har en modell å prøve ut tingene du lager på. Kunne godt tenkt meg Projotreffet , men vi får se. I juni er det veldig travelt , men det kan hende jeg klarer å skvise det inn , klem fra Bente :O)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!