lørdag 7. januar 2012

Tilbake til Barbie

Jeg hadde flere ideer til Barbie, og flere små garn-rester å ta av. Tror snart jeg har strikket garderobe til mere enn en dukke, men det er sikkert ikke noe problem for henne som skal få det... kan vel aldri få for mye dukkeklær heller... :)


Denne drakten er strikket i rester av Drops tynn alpakka. Kontrastfarge til rullehalsen, picot-kantene nede på genseren og mønsteret på skjørtet.


Jeg har strikket en del plagg med rundt bærestykke, og det er egentlig veldig greit å strikke på så små plagg. Det gir mindre montering og færre tråder å feste. Det liker jeg :) 
Her har jeg brukt det på den turkise toppen til høyre:


Genseren til venstre er den som hører til skjørtet. Buksen er strikket  i jeans-blå Ragge Sport (Gjestal) . En smule høyvann ble det, men jeg kan jo skylde på at skoene er for høye.... 
Nå kan man jo få kjøpt gravis Barbie, og da kan det være greit med tunikaer med plass til magen: 


Den til venstre er Ragge Sport; synes det blir så fint stripe- mønster av dette garnet på slike må plagg. Til høyre er det en rest av tynn alpakka som er brukt til tunikaen. Og enda har jeg flere rester igjen..... og jeg  har planer for det også :)


Ha det fint og ta vare på hverandre! 
Klem :)

7 kommentarer:

 1. Imponerende.....og inspirerende! Du er kjempeflink!

  SvarSlett
 2. Så utrolig mye flotte barbieklær du strikker!

  SvarSlett
 3. Du inspirerer veldig!

  SvarSlett
 4. Helt utrolig de små klærne der altså :O) Jeg synes det er småpirk med det dukkehusprosjektet mitt jeg , men det er jaggu meg dette her også. Synes du er superflink Guri som får med deg fingrene på sånt småtteri. Klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 5. Ja du har strikket ytrolig masse barbieklær. Flink er du.

  SvarSlett
 6. Så mange flotte sett til Barbie.

  SvarSlett
 7. Barbie er jammen heldig! Så masse fine klær du strikker!

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad hvis du gidder å legge igjen en liten hilse! Deter alltid artig å lese hva du synes om det du ser!